Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν απο καμια βδομαδα εκανα μια αναβαθμιση στο pc μου κ ειπα να βαλω windows 8 αυθεντικα που μου τα ειχαν κανει δωρο. Αφου τελοιωσε το στησιμο κ το φορματ κ ολα δουλεψαν ρολοι αφηνω το pc ανοικτο ολη νυκτα να καταβασω ενα τορρεντ το πρωι λοιπον ανοιγω την οθονη παω να μπω σε φακελο κ παρατηρησα οτι ειχε τρελη καθυστεριση το συστημα ανοιγω task manager κ βλεπω την ram (8gb installed) στο 99,9% :shock: κοιταζω τα προγραμματα κ τις εργασιες που ετρεχαν καμια ομως δεν ειχε καταναλωσει τοσο πολυ ram. απο τοτε ψαχνω να βρω λυση μα τπτ δεν δουλευει κ ουτε το προβλημα εντοπιζω . επισης αφησα το pc χωρις να κανει τπτ ανοικτο για ενα 4ωρο κ παλι η ram ανεβηκε στο 40% ενω κανονικα επρεπε να ειναι το πολυ 20 %. (εχω κλεισει τα maintenance τον win , power settings στο full κλειστο page indexing system restore αναβαθμισεις , μπορει να εχω κλεισει κ τπτ αλλο που δεν το θυμαμαι) 

Τα speqs μου ειναι :

Windows 8 pro x64 greek

Cpu i7 4770k

Mb msi z87 g45

Ram corsair vengeance 1600 8gb

Ssd Samsung 840 pro 128gb (εχω κανει optimize το συστημα )

1tb wd caviar blue

Gpu evga 550 ti 1gb

Παιδια οπως γνωριζει το παραμικρο ας βοηθησει εχω ψαξει στο net αλλα δεν βρισκω κατι αξιολογο.

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Βάλτο σε safe mode. Αν σου κάνει το ίδιο format.

Αλλιώς μάλλον φταίει το torrent πρόγραμμα που χρησιμοποιείς(την έχω πατήσει έτσι).

Δημοσ.

Για κατέβασε μία ετούτο μέχρι να περάσει ένα γεροστριμένος να δει το θέμα σου

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx

και κάνε και ένα scan με malwarebytes στο φουλ γιατί torrents διαβάζω :P

http://www.malwarebytes.org/

• Like 2
Δημοσ.

χαχα σωστος, ξεχασα να αναφαιρω οτι χρησιμοποιω κ kasperky internet security αλλα ειναι παντα σταθερπ στη ram στα 82-85 mb.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε δοκιμαζω κιολας τωρα.

το 2ο link δεν δουλευει

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε δοκιμαζω κιολας τωρα.

!@$@^%$^%$&%$@$!@$~!$@#!%$#%#$% μετά φταίω εγώ που σας λέω Μαρικες  :cry:

το 2ο link δεν δουλευει

it works

• Like 2
Δημοσ.

!@$@^%$^%$&%$@$!@$~!$@#!%$#%#$% μετά φταίω εγώ που σας λέω Μαρικες  :cry:

Ζήτησε από τους αρμόδιους να διαγράψουν πάραυτα το λογαριασμό σου και φτιάξε καινούργιο, με όνομα ...Jose Armando1983, Diego Gutierez1983, ή κάποιο άλλο σχετικό, αν θέλεις ντε και καλά «σπανιόλικο».

Αντρικό θα είναι μεν, αλλά αφού τα «φίλε», «μεγάλε», «ρε μορτάκο» και τα σχετικά δεν τα γλιτώνεις και το ζεις τόσα χρόνια: Η υπογραφή δεν έχει αποτέλεσμα. Γιατί ταλαιπωρείσαι με το Karmen;

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω τωρα εγω με την σειρα μου;

Λες οτι η ram πηγε 99,9%,ή οτι ανεβηκε απο 20 σε 40 κλπ...

Το πιο απλο πραγμα το εκανες;ανοιξε τον task manager,και δειξε μας τι απασχολει τοσο την μνημη!Προφανως κατι,μια διεργασια θα κανει μπαμ ποια ειναι,και ποσο απασχολει την ram.Με τετοια νουμερα που αναφερεις,απο το φεγγαρι θα φαινεται.Λογικα παντα... B)

Μετα απο εκει,λυνεται το προβλημα.

Δημοσ.

κ εγω ετσι σκεφτηκα ελα που το μεγαλητερο νουμερο σε usage memory ηταν απο την διεργασια του intenet security κ ηταν μονο 68mb! καμια αλλη διεργασια δεν επιανε μεγαλητερο χωρο στην ram, θα το αφησω κ σημερα κ θα βγαλω screenshot μηπως μου ξεφευγει κατι. ευχαριστω πολυ για την απαντηση .

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι εμφανίζεις όλες τις διεργασίες και όχι μόνο του χρήστη;

Τρέξε και ένα

get-process | sort PM

από Powershell με δικαιώματα διαχειρήστη. και δώσ' το εδώ στον λαό.

5 ευρώ.

Δημοσ.

Κανε τον κοπο,και δωσε ξανα,ΜΟΝΟ του Task manager,screenshots ΟΛΕΣ τις διεργασιες.

Στο ΄δείχνει ο άνθρωπος στην κονσόλα PS. show some mercy

Σύμφωνα με το Powershell η διεργασία  avp σου τρώει την πιο πολύ μνήμη, αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογεί τέτοια αποτελέσματα.

Δες λίγο από το resource monitor μήπως η μνήμη σου είναι cached και όχι κατειλημένη.

Θα το λύσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...