joakim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Παιδια γεια σας.Επειδη καηκε η μητρικη, αγορασα καινουργια και καινουργιο επεξεργαστη, ετσι για να αναβαθμησω λιγο το pc.Τα τοποθέτησα, άναψαν κανονικά όλα. Πεστε μου σας παρακαλώ την σωστή διαδικασία για να λειτουργήσει σωστά. Να βάλω τα drives της καινούργιας μητρικής, και μετά τι; Αν μπορείτε απαντήστε μου, αν είναι δυνατόν, βήμα βήμα τι να κάνω, γιατί οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κανεις εγκατάσταση τα windows φυσικά , μετα βάζεις drivers της μητρικής απο το cd , συνήθως οταν βάλεις το cd μεσα για ποιο εύκολα σου δίνει η εταιρία την δυνατότηα να πατήσεις install auto η install all οποτε περιμένεις και γίνονται ολοι οι drivers εγκατάσταση απο μονοι τους χωρις να κανεις τιποτα , απλα στο τέλος μπορει να σου ζητήσει να κανεις ενα restart το pc αν δεν στο ζητήσει ομως κανε απο μονος σου
joakim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κανεις εγκατάσταση τα windows φυσικά , μετα βάζεις drivers της μητρικής απο το cd , συνήθως οταν βάλεις το cd μεσα για ποιο εύκολα σου δίνει η εταιρία την δυνατότηα να πατήσεις install auto η install all οποτε περιμένεις και γίνονται ολοι οι drivers εγκατάσταση απο μονοι τους χωρις να κανεις τιποτα , απλα στο τέλος μπορει να σου ζητήσει να κανεις ενα restart το pc αν δεν στο ζητήσει ομως κανε απο μονος σου Για να καταλαβω καλητερα, μου λες το πρωτο που κανω ειναι φορματ΄?ομως οπως προειπα μονο η μητρικη καηκε.Ο σκληρος δισκος ειναι ενταξει και εχει μεσα τα 7αρια, τα αρχεια μου κλπ.
sir_platanight Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 λογω του οτι αλλαξες hardware(βλ.μητρικη) πρεπει να κανεις μια καθαρη εγκατασταση των windows για να λειτουργησει κανονικα και να περασεις drivers κτλ.
joakim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για να μη σας κουραζω αλλο,δηλαδη απλα να βαλω το δισκακι με τα drives της μητρικης,να τα περασω και ναειμαι οκ δεν γινεται
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για να μη σας κουραζω αλλο,δηλαδη απλα να βαλω το δισκακι με τα drives της μητρικης,να τα περασω και ναειμαι οκ δεν γινεται Αυτο ειπα και παραπανω οτι θα κάνεις , θα εχει καπου την επιλογή να κανει install ολους τους drivers
Matrix7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα σου ανοίγει ο υπολογιστής αν δεν κάνεις πρώτα format,ή και ν σ ανοίξει δν θα λειτουργεί σωστά.Βάζεις μητρική,κάνεις format,περνάς drivers από cd.Ακόμα καλύτερα να τους περάσεις απο το site της μητρικής σου αλλά μια που δν έχεις εμπειρία το cd σου θα έχει πιθανότατα επιλογή auto install.
joakim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ειπα και παραπανω οτι θα κάνεις , θα εχει καπου την επιλογή να κανει install ολους τους drivers ευχαριστω. θα το προσπαθησω και αν αποτυχω θα ξαναρωτησω.
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ενοείται βέβαια οπως ειπαν τα παιδιά οτι πρέπει να κανεις format πρώτα και καθαρή εγκατάσταση των windows
joakim Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παιδια ολα καλα. καναμε τελικα φορματ,περασαμε καινουργια drive στη μητρικη και ολα οκ. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Καλη μερα σε ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα