Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.το προβλημα μου ειναι σε ενα λαπτοπ(sony vaio SVE151D11M).

τα φωτακια ανοιγουν και κατευθειαν κλεινουν και μετα ξανα ανοιγουν και γινεται το ιδιο μεχρι να βγαλω το ρευμα αλλιως δεν σταματαει.ο μονος τροπος για να μεινει για λιγο παραπανω ανοικτο μεχρι να το ξανακανει ειναι οταν βγαλω σκληρο και και μνημες εντελως.η οθονη ειναι σταθερα νεκρη.εχω δοκιμασει τα παντα ρεσετ αλλες μνημες σε αλλα σλοτ αλλους σκληρους μεχρι και καινουργια μητρικη παρακαλω.αν ειναι κλειστο και βαλω την μπαταρια και μετα τον φορτιστη το λεντακι του αναβει πορτοκαλη σταθερο.δηλαδη φορτιζει..

ευχαριστω

Δημοσ.

φιλε ειναι το μονο που δεν εχω.απλα πριν το πληρωσω και αυτο θα ηθελα να ξερω μην ειναι κατι που δεν εχω κανει -δεν εχω σκεφτει.

εχω μνημες σκληρους μητρικη ολα δοκιμασμενα σε αλλα.μονο τροφοδοσια δεν εχω και επεξεργαστη.

Δημοσ.

Άμα η νέα μητρικη είμαστε σίγουροι οτι ειναι οκ , όπως και οι μνήμες και η συναρμολόγηση έχει γίνει σωστά .. Τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να φταίει ...

Ο επεξεργάστη ειναι απίθανο να έχει θέμα.

Δημοσ.

επισης φιλε μου το μοντελο αυτο ειναι πολυ απλο.πραγματικα δηλαδη δεν ειναι θεμα συναρμολογισης..η μητρικη ναι δουλευει.οπως και οι μνημες.ο επεξεργαστης θα συνφωνισω με χιλια ειναι το τελευταιο και πιο σπανιο κομματι να εχει προβλημα.

τι να πω..εχω φρικαρει.. αν οντως ειναι τροφοδοτικο θα εδειχνε οτι φορτιζει σταθερα?

βασικα κανει ακριβως τα ιδια και με την μπαταρια μονο..

Δημοσ.

μου το είχε κάνει και εμενα σε 2 laptop αυτό φιλε μου δεν είναι τροφοδοτικό αν εξής το ίδιο θέμα με εμενα "ψαξτο" λίγο στο google γιατί εγώ εκεί είχα βρει τι λύση και το elisa το θέμα γιατί αυτό που περιγραφής στο τίτλο είναι ακριβώς αυτό που μου έκανε και εμενα

Δημοσ.

μου το είχε κάνει και εμενα σε 2 laptop αυτό φιλε μου δεν είναι τροφοδοτικό αν εξής το ίδιο θέμα με εμενα "ψαξτο" λίγο στο google γιατί εγώ εκεί είχα βρει τι λύση και το elisa το θέμα γιατί αυτό που περιγραφής στο τίτλο είναι ακριβώς αυτό που μου έκανε και εμενα

Ε αφού είχες το ίδιο προβλημα και το ελυσες γτ δεν του λες και πως το ελυσες.

Δημοσ.

φιλε αν μπορεις να βοηθισεις καλο θα ηταν γιατι το google το εω λιωσει αλλα δεν βγαζω ακρη...πανω κατω τα ιδια λενε ρεσετ χωρις μπαταρια χωρις μνημες χωρις σκληρο και ενα mix απο τα παραπανω..

Δημοσ.

φιλε αν μπορεις να βοηθισεις καλο θα ηταν γιατι το google το εω λιωσει αλλα δεν βγαζω ακρη...πανω κατω τα ιδια λενε ρεσετ χωρις μπαταρια χωρις μνημες χωρις σκληρο και ενα mix απο τα παραπανω..

Δεν μπορεις να βρεις κανένα δανικο τροφοδοτικο ρε συ να δοκιμασίες? στην χειρότερη πανε σε ενα κατάστημα που πουλάει τροφοδοτικά με το λάπτοπ στο χέρι και πες οτι θέλεις να το δοκιμασεις επι τόπου να δεις αν δουλεύει πριν αγόρασεις

Δημοσ.

θα το κανω και αυτο φιλε αλλα σου φενεται λογικο να κανει ακριβως το ιδιο και με την μπαταρια μονο?χωρις το ρευμα..

Δημοσ.

θα το κανω και αυτο φιλε αλλα σου φενεται λογικο να κανει ακριβως το ιδιο και με την μπαταρια μονο?χωρις το ρευμα..

Αμα η μπαταρια ειναι εντελως αδεια, νια γτ οχι?

Δημοσ.

Ε αφού είχες το ίδιο προβλημα και το ελυσες γτ δεν του λες και πως το ελυσες.

μυστικο !!! ολα θα τα λεμε εδω ?? :-)

Δημοσ.

Αμα η μπαταρια ειναι εντελως αδεια, νια γτ οχι?

λες να ειναι αυτο και να τρελλαθω εντελως?και να σου πω δηλαδη μια αδεια μπαταρια να κανει restart συνεχεια λογο ελληψης ενεργειας?αν ναι για ποση ωρα..?

Δημοσ.

η καινουργια μητρικη ηταν και αυτη χαλασμενη.την εστειλα πισω και θα παρω τα λεφτα μου και θα κοιταξω να επισκευασω την παλια απο το να ξαναγορασω καινουργια.ευχαριστω walker για τον χρονο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το σοι τρόλλια ειναι ειναι αυτα ρε walker.....?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...