roditis22mp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια να μου πειτε την γνωμη σας γτ δεν ξερω τι να κανω και τον εχω λιγο αναγκη..το λαπτοπ μου ειναι HP Pavillion dv6.. δουλευα Dj σε καραοκε και ειχα το pc μου συνδεμενο σε ενα προτζεκτορα με καλοδιο Vga καποια στιγμη η μεταφορα τις εικονας στον προτζεκτορα σταματησε κ δεν δουλευε.. νομιζα πως ειχε θεμα ο προτζεκτορας αλλα τον δοκιμασα σε αλλο pc και δουλευε αψογα..το pc μου δουλευει κανονικα αλλα δεν εχω μεταφορα εικονας σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη.. μηπως χαλασε η καρτα γραφικων μου;;; μηπως χαλασε το θυληκο βυσμα vga του pc;;; μηπως μπορειτε να με κατατοπησετε;;;; :-/
ioadimi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Mήπως καταλάθος πάτησες το πλήκτρο των Windows + P? Αν το πάτησες και το έκανες να δείχνει μόνο στην οθόνη του λάπτοπ, τότε είναι λογικό το αποτέλεσμα που περιγράφεις.
roditis22mp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 οχι φιλε μου..τα δοκιμασα ολα αυτα μηπως κ εκανα κατι εγω αλλα δεν εκανα κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα