Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί τα κινεζικά πάντα υπολείπονται στην ram?

δεν υπολειπονται

με 1 γιγα ραμ βρισκεις σε εξευτελιστικες τιμες 

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη εταιρια μονο "κινεζικη" δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις. Το μοντελο p6 το προμοταρουν στο μολ μπροστα απο τα public ,το πιασαμε στα χερια μας εγω η γυναικα μου και ενα αλλο ζευγαρι και δεν το πιστευαμε.Πολυ δυνατα τεχνικα χαρακτηριστικα ,η ποιοτητα κατασκευης  θυμιζει iphone (εμενα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο).

Πολυ λεπτο και καθολου πλαστικο κουκλι σκετο .Να ενημερωσω οτι ειμαστε γκατζετακηδες εχουμε και οι 4 καλα κινητα (s3,note2,note3,iphone5) παρολα αυτα εντυπωσιαστηκαμε για τα καλα με τον ΚΙΝΕΖΟ

Δημοσ.

Εκτός από το ativs και τη μειωμένη τιμή του 920, υπάρχει και το 720 σε αυτά τα λεφτά και χαρακτηριστικά με πιο όμορφο design και καλύτερη κάμερα (βασικά σαν του 920 με λιγότερα mp και χωρίς ois). Πάντως άλλη μια αξιοπρεπή λύση αλλά ρε παιδί μου τα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τις συσκευές του 2012, το ξέρω ότι τα wp8 δεν είναι android να έχουν τρελές απαιτήσεις αλλά και το hardware πρέπει να το αναβαθμίσουν λίγο. Πότε θα βγάλει η Nokia τη νέα γκάμα προϊόντων (όχι φαμπλέτα) σαν τα 520, 620, 820, 920;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...