Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Αυτές τις μέρες δοκίμαζα ένα παλιό τροφοδοτικό και απο απλή περιέργεια κατέβασα το κόκκινο κουμπί τις παρακάτω εικόνας και έκανα ένα μπουμ  :devil: Φυσικά δεν θα επιχειρήσω ξανά να κάνω κάτι αντίστοιχο. 

Η ερώτηση μου είναι τι ακριβώς κάνει αυτό το κουμπί...

deer-dr-8600btx-left-550-0776747.jpg

Δημοσ.

Αν δεν κανω λάθος ορίζει σε την τάση volt που θα δουλεύει το τροφοδοτικά , αν εσυ πχ κατέβασες το κουμπί και έλεγε 110 v , αφου το ρεύμα μας δίνει παραπάνω ε το έκαψε :P

Δημοσ.

Αν δεν κανω λάθος ορίζει σε την τάση volt που θα δουλεύει το τροφοδοτικά , αν εσυ πχ κατέβασες το κουμπί και έλεγε 110 v , αφου το ρεύμα μας δίνει παραπάνω ε το έκαψε :P

Απορώ γιατί το βάλανε... να το βλέπουμε πως καίγεται; 

Δημοσ.

Απορώ γιατί το βάλανε... να το βλέπουμε πως καίγεται; 

Γιατί σε κάποιες άλλες xώρες η τάση του δικτύου τους είναι 110volt.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν πάθεις δεν μαθαίνεις :P τωρα το ξέρεις

Τέτοια διακοπτάκια μόνο σε noname τροφοδοτικά έχω δει γιατί συνήθως τα επώνυμα λειτουργούν από 110volt έως 24 volt,

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια διακοπτάκια μόνο σε noname τροφοδοτικά έχω δει γιατί συνήθως τα επώνυμα λειτουργούν από 110volt έως 24 volt,

χμμμ τωρα που το λες δεν εχεις και άδικο

Δημοσ.

Και αυτό noname ήταν. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι καμία σοβαρή εταιρία δεν θα έβαζα ένα τέτοιο κουμπί το οποίο θα ήταν διαθέσιμο ανα πάσα στιγμή, είτε απο κάποιον που δεν γνωρίζει, είτε απο τους ποιο μικρούς. 

Με λίγα λόγια σου πασάρει ένα κουμπί αυτοκαταστροφής  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Στα επώνυμα τροφοδοτικά την λειτουργία αυτού του κουμπιού την αναλαμβάνει κάποιο ολοκληρωμένο ή transistor.

Δημοσ.

Ολα τα brands τροφοδοτικα,dell,hp,lenovo εχουν τετοιο διακοπτακι.

Η σοβαρη εταιρεια δεν κρινεται απο αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...