Swimmer21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, εχω μια οθονη LG την οποια την ειχα παρει απο το Πλαισιο σε προσφορα 99 ευρω, πριν σχεδον 2 χρονια.. Τους 2 τελευταιους μηνες, προσεξα ενα λευκο pixel στην οθονη.. Ενα μηνα θελει και βγαινει απο την αρχικη εγγυηση αγορας και μιας και ξερω οτι υπαρχει η γνωστη εγγυηση της LG για τα 0 καμενα pixel, ειπα να παρω τηλεφωνο για αντικατασταση.. Ο τυπος στο τηλεφωνο με ρωτησε μονο αν το Pixel ειναι λευκο ή εγχωρωμο, και τιποτα αλλο.. δεχτηκανε κατευθειαν αντικατασταση χωρις καν να την δουν, απλα μονο να στειλω με fax την αποδειξη.. και μου ειπαν πως θα μου στειλουν αυριο ανακατασκευασμενη οθονη η οποια θα είναι η το ιδιο μοντελο ή πιο καινούριο.. Τι λετε, συμφερει? Η οθονη μου δεν εχει ουτε μια γρατζουνια πανω, μην μου φερουν καμια που ειναι χαλια.. σαφως και δεν ζηταω καινουρια, απλα επειδη αυτη που θα φερουν θα ειναι ανακατασκευασμενη και χωρις εγγυηση, μην τα παιξει σε λιγους μηνες.. Μπορω οταν την φερει ο courier να την ανοιξω να την δω, και αν δεν ειναι σε καλη κατασταση, να μην την δεχτω? Ή να ζητησω αλλη? Παρομοιες εμπειριες κανεις? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ενοείται πως σημφέρει αν ειναι κομπλέ η οθόνη απο το να μείνεις με καμένο pixel .... απλα παρε ενα τηλέφωνο και ρώτα αν εχεις εγγύηση η καποια κάλυψη και για την ανακατασκευασμένη μιας και δεν ειναι καινούργια και μπορει να παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα 1
Swimmer21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τους πηρα τηλεφωνο και μ ειπαν οτι ειναι σε αριστη κατασταση αυτη που θα μου δωσουν.. αλλα ρε παιδια μου δινουν την E2211S ενω εχω την E2240S , αξιζει? Ποια ειναι καλύτερη? Πρεπει κατι να προσέξω? Δεν μπορω να βρω και ημερομηνια παραγωγης.. εχω την εντυπωση οτι η δικια μου ειναι πιο καινουρια..
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Απο τα χαρακτηριστικά φαίνεται η 2211S να ειναι ελαφρώς καλύτερη 1
Swimmer21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Απο τα χαρακτηριστικά φαίνεται η 2211S να ειναι ελαφρώς καλύτερη Στο Site της LG εχουν κανει λαθος στο contrast ratio.. εδω δειχνει καλυτερα τις διαφορες τους.. http://www.onyougo.com/lg-e2211s-bn_vs_lg-e2240s-pn_vs_comparative_pi1135963;1132362 Ειναι και οι 2 Full HD και LED? Τι διαφορα εχει το TN+Film πανελ, απο το απλο LCD.. Απο ολες τις γωνιες θα φαινονται τα χρωματα κανονικα?
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 LCD είναι φίλε μου όλες αυτές.TN+film είναι ο τύπος του panel.Και οι 2 TN είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα