mirobill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 http://www.apple.com/iphone/LTE/ ριξτε μια ματια για τα μοντελα και τις εκδοσεις 1
panagiotis paok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ριξε μια ματια στο Apple Store. Προσθεσε και το φορο της πολιτειας απο την οποια θα γινει η αγορα και εισαι ετοιμος ποσο ειναι ο φορος πολυτελειας ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Aναλογα την πολιτεια οπως σου ειπα και πριν. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις στο Apple Store ενα ταχυδρομικο κωδικα απο αυτη που σ ενδιαφερει και να προσθεσεις το κινητο στην καρτα. Πριν κανεις την πληρωμη θα σου εμφανισει το φορο και το συνολικο ποσο.
Sefiroth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εγω αγόρασα το 32 ρι iPhone 5s απο κατάστημα wind συσκευή μονο 660 ευρο χωρις ΦΠΑ 0 απόδειξη και κανονική εγγύηση Sent from my iPad using Insomnia 1
mirobill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πάρε Verizon. Ειναι τα ίδια με αυτά που έρχονται Ελλάδα. Και εγώ Verizon κρατάω στα χέρια μου. Πάρε Verizon. Ειναι τα ίδια με αυτά που έρχονται Ελλάδα. Και εγώ Verizon κρατάω στα χέρια μου. Αν το verizon ειναι σκετο δλδ χωρις να ειναι unlocked θα δουλεψει Ελλαδα;Κ αν δε δουλεψει μπορει να ξεκλειδωθει σχετικα ευκολα κ σε προσιτη τιμη;
TheLordOne Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν αγορασεις Verizon εκδοση δουλευει κανονικα Ελλαδα και απο οσο ξερω δουλευει κανονικα και το 4G. Οσο για την εγγυηση δεν ειναι international και αν σου παθει κατι θα πρεπει να το ξαναστειλεις με δικα σου εξοδα Αμερικη! Το μονο καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι σου δινουν κατευθειαν καινουργιο και οχι ανακατασκευασμενο οπως εδω! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οσο για την εγγυηση δεν ειναι international και αν σου παθει κατι θα πρεπει να το ξαναστειλεις με δικα σου εξοδα Αμερικη! Συμφωνα με τα λεγομενα δυο διαφορετικων "apple genius", ειναι international. Αλλα κραταω μικρο καλαθι ελεω της φημης τους. Sent from my iPhone using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνα με τα λεγομενα δυο διαφορετικων "apple genius", ειναι international. Αλλα κραταω μικρο καλαθι ελεω της φημης τους. Sent from my iPhone using Insomnia Μακαρι να εχεις δικιο γιατι και γω αυτο θελω αν μου παθει κατι το iphone, αλλα οταν ρωτησα σε istore εδω μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλω αμερικη και οτι οι εγγυησεις για Ευρωπη ειναι ξεχωριστες!
kdiamant Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνα με τα λεγομενα δυο διαφορετικων "apple genius", ειναι international. Αλλα κραταω μικρο καλαθι ελεω της φημης τους. Sent from my iPhone using Insomnia Μακαρι να εχεις δικιο γιατι και γω αυτο θελω αν μου παθει κατι το iphone, αλλα οταν ρωτησα σε istore εδω μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλω αμερικη και οτι οι εγγυησεις για Ευρωπη ειναι ξεχωριστες! Καλησπέρα. Λοιπόν περί εγγύησης. Φίλος αγόρασε πέρσι iPhone 5 απο Αμερική (Verizon έκδοση) και μένει Ελλάδα. Πρίν το αγοράσει του είπαν απο το Apple Store ότι η εγγύηση κάνει και για Ελλάδα. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο του έπαθε πρόβλημα και εδώ δεν το αναλαμβάνουν να το φτιάξουν ούτε να το αλλάξουν λόγω ότι είναι απο Αμερική αγορασμένο. Μίλησε με Apple Store και του είπαν για να του δώσουν άλλο θα πρέπει να πάει Αμερική το τηλέφωνο. Εγγυημένα. Τώρα αν άλλαξαν τα πράγματα με το iPhone 5S δεν γνωρίζω αλλά λογικά το ίδιο θα ισχύει. Υ.Γ.: Κοινώς παντού υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν καλά τη δουλειά τους και το χειρότερο δημιουργούν θέματα σε άλλους. Τι εννοώ? Ότι αν του είχαν πεί ότι το τηλέφωνο ΔΕΝ θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα τότε πιθανόν δεν θα το αγόραζε.
TheLordOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Λοιπόν περί εγγύησης. Φίλος αγόρασε πέρσι iPhone 5 απο Αμερική (Verizon έκδοση) και μένει Ελλάδα. Πρίν το αγοράσει του είπαν απο το Apple Store ότι η εγγύηση κάνει και για Ελλάδα. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο του έπαθε πρόβλημα και εδώ δεν το αναλαμβάνουν να το φτιάξουν ούτε να το αλλάξουν λόγω ότι είναι απο Αμερική αγορασμένο. Μίλησε με Apple Store και του είπαν για να του δώσουν άλλο θα πρέπει να πάει Αμερική το τηλέφωνο. Εγγυημένα. Τώρα αν άλλαξαν τα πράγματα με το iPhone 5S δεν γνωρίζω αλλά λογικά το ίδιο θα ισχύει. Υ.Γ.: Κοινώς παντού υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν καλά τη δουλειά τους και το χειρότερο δημιουργούν θέματα σε άλλους. Τι εννοώ? Ότι αν του είχαν πεί ότι το τηλέφωνο ΔΕΝ θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα τότε πιθανόν δεν θα το αγόραζε. Αυτο ξερω και γω! Και πιστευω οτι και παλι θα το αγοραζε γιατι ειναι πολυ πιο φθηνο!
kdiamant Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ξερω και γω! Και πιστευω οτι και παλι θα το αγοραζε γιατι ειναι πολυ πιο φθηνο! Μπορεί να το αγόραζε και πάλι αλλά όπως και να το κάνεις η παραπληροφόρηση είναι ΛΑΘΟΣ.
TheLordOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να το αγόραζε και πάλι αλλά όπως και να το κάνεις η παραπληροφόρηση είναι ΛΑΘΟΣ. Καλα ναι αλλα για δες τι ειπε ο Gi0!! Τι ισχυει τελικα??
kdiamant Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλα ναι αλλα για δες τι ειπε ο Gi0!! Τι ισχυει τελικα?? Και στην περίπτωση που αναφέρω άνθρωπος που δούλευε στο Apple Store του το είπε αλλά...
TheLordOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι και μενα αυτο ακριβως μου ειπαν απο το istore εδω που ειναι επισημος reseller!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα