Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα!

Το σύστημά μου εμφανίζεται στην υπογραφή!

Είχα αγοράσει την HD 5770 όταν πρωτοβγήκε και μπορώ να πω ότι 3 χρόνια τώρα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!

Θέλω τώρα να την αλλάξω και είδα την νέα σειρά της AMD και συγκεκριμένα αυτήν:

http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html

Από θέμα τιμής μου φαίνεται πολύ καλή και σαν υλοποίηση νομίζω πως η gigabyte έχει κάνει καλή δουλειά.

Αξίζει τον κόπο? Μια και είναι πολύ καινούρια σειρά φομάμαι μοίπως έχει ασυμβατότητες, προβλήματα κτλ.

Το budget μου είναι 200-250 ευρώ, και θα ήθελα να παραμείνω σε AMD όχι nvidia.

To pc το δουλεύω κυρίως για browsing-gaming.

Δημοσ.

Mε λίγα παραπάνω χρήματα πας σε 760 απο πράσινη μερία που είναι πιο δυνατή και ταιριάζει πιο πολύ στο budget σου αν και η 270χ για τα χρήματα της ειναι καλη

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι! Η καρτα ειναι πολυ καλη και με 3 χρονια εγγυηση και επισης θα εισαι πανω απο 50% + σε επιδοσεις.:)

Mε λίγα παραπάνω χρήματα πας σε 760 απο πράσινη μερία που είναι πιο δυνατή και ταιριάζει πιο πολύ στο budget σου αν και η 270χ για τα χρήματα της ειναι καλη

Για να παει σε υλοποιηση της 760 με επισης 3 χρονια εγγυηση θελει + 40/50 ευρω (gainward). Θα εχει μεσο ορο 5 frames παραπανω αλλα θα χασει τη windforce ψυξη της gigabyte.

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι! Η καρτα ειναι πολυ καλη και με 3 χρονια εγγυηση και επισης θα εισαι πανω απο 50% + σε επιδοσεις. :)

Με λίγα λεφτά παραπάνω υπάρχει και αυτό

http://www.skroutz.gr/s/4037078/MSI-Radeon-R9-270X-2GB-Hawk.html

βέβαια δεν λέει Ο.C και φίλος μου είπε πως η gigabyte είναι καλύτερο value for money. Ισχύει?

Από θέμα τροφοδοτικού πιστεύω θα είμαι καλά με το XFX. Ζητάει 500w οποτε θεωρώ δεν θα έχω θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...