steliosfan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αγαπητοί καλησπέρα, Θα ομολογήσω πως πλέον (εδώ και έναν χρόνο) δεν ασχολούμαι πλέον τόσο εντατικά με την εξέλιξη των s/w τεχνολογιών σε pc. Ως εκ τούτου δεν έχω δει, ούτε ξέρω κάτι για τα 8άρια. Το 70% του υπολογιστή μου χρησιμοποιείται ημι-επαγγελματικά για Photo Editing (Lightroom 4.4 / Photoshop CS6) αλλά και ερασιτεχνικά κυρίως για video editing (Sony Vegas Pro 11 κυρίως). To 20% για μουσική (soundforge, acid και χιλιάδες plugins) Το υπόλοιπο 10% για mkv's , browsing κλπ. Έχοντας εδώ και έναν χρόνο εγκατεστημένα τα Windows 7 x64 τα οποία είναι σταθερά, γρήγορα και απροβλημάτιστα, ήθελα την άποψη σας για μετάπτωση στα Windows 8. Αξίζει ένα τέτοιο ρίσκο? Υπάρχει ουσιαστικό Improvement σε κάτι? Το σύστημα μου μπορείτε να το δείτε στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά για τις απόψεις σας.
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Άποψη μου ειναι οτι αφου εισαι ευχαριστημένος με τα 7 για την δουλειά που τα χρησιμοποιείς μεινε οπως εισαι , τωρα ουσιαστικές διαφορές να δεις σε αυτες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς δεν νομιζω θα δεις με τα 8 1
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Διαφορές θα δεις αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν!
micahel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μόνη μεγάλη διαφορά είναι η έναρξη, σε έμενα ίσως πάει λίγο καλύτερα στης εφαρμογές επίσης ανοίγει σε 6 με 8 δευτερόλεπτα με hdd δίσκο αλλά νομίζω παίζει ρόλο και η μητρική σε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα