Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρω οτι πριν φτασουμε στο θεμα του τιτλου αξιζει να σας πω την (μεχρι τωρα) εμπειρια μου με την WD...

Πριν ενα χρονο περιπου αγορασα ενα desktop απο μια αγγελια που ειχε μπει στο forum...ολα κυλουσαν καλα μεχρι που πριν απο καμια 15αρια ημερες ξαφνικα το pc αρχιζει τα "κολληματα" και γενικα ηταν μια σκετη καθυστερηση...Το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι να κανω ελεγχο στον σκληρο δισκο...Βαζω λοιπον το hard disk sentinel και βλεπω τα πρωτα δυσαρεστα...Health στο 85% και αρκετα bad sectors...ο δισκος ηταν ενας raptor 74Gb στις 10000στροφες (με καλυπτε στη χρηση και ειχα αποφασισει οτι δεν αξιζε να τον δωσω για 10-15ευρο)..για να μην τα πολυλογω η υγεια σε 3-4 ημερες επεσε κατω απο 10% με τα bad sectors ολο και να αυξανονται...οποτε λεω ας κοιταξω μηπως με καλυπτει η εγγυηση...αφου δεν εχω αποδειξη μπαινω κατευθειαν στο site της WD και τι να δω;εχει ληξει για κατι λιγοτερο απο ενα μηνα  :shock:  :cry:  :shock:  :cry: ....Μετα απο αλλες 2-3 ημερες ο δισκος τελικα παρεδωσε το πνευμα και χωρις να εχω αλλον για να τον αντικαταστησω και χρηματα για να παρω καινουριο (το pc παραμενει κλειστο...) αποφασιζω να τους στειλω ενα mail οπου τους εξηγω την κατασταση χωρις βεβαια να περιμενω κατι (αλλα δεν ειχα να χασω και κατι)...Προς μεγαλη εκπληξη μου,πριν 2-3 ημερες μου στελνουν ενα mail-απαντηση οπου μου λενε οτι εχουν κανει επεκταση της εγγυησης!!!!! :-)  :-)  :-)  και μου ζητανε να τους στειλω τον δισκο....

Για εμενα στη απο εδω και περα διπλα στη λεξη αψογος υπαρχει το σημα της WD

Τωρα στο θεμα μας...

Eχω βρει:

κουτι οπου χωραει ο σκληρος δισκος,αντιστατικο σακουλακι,μια συσκευασια με φουσκαλες,εχω τη διευθυνση που πρεπει να τον στειλω (Γερμανια) καθως και τον αριθμο του RMA απο την αιτηση...

Οι αποριες μου ειναι οι εξης;

1.Πρεπει να εκτυπωσω την αιτηση ή καποιο αλλο χαρτι και να τον στειλω με τον δισκο;

2.Στα ελτα που θα παω τι ακριβως να ζητησω για να παει οσο το δυνατον ασφαλεστερα και οικονομικοτερα;

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...