miltostammy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θα ήθελα τις απόψεις σας γιαυτο το ταμπλετ. Και αν μπορειτε να με βοηθησετε απο που να το παραγγειλω. Σας ευχαριστω πολύ. Υ.Γ. το θελω για δωρο για τον μικρο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 τι απαιτησεις εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 να βλεπει καμια ταινια και να παιζει κανα παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αν το παιδι σου δεν ειναι μετενσαρκωση του Ηρακλη ασε τα 10ρια και δες μαξιμουμ σε 8αρι και ιδανικα σε 7αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μην το πάρεις για κανένα λόγο...το έχω απο τον 4/2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Για παιδί το 10αρι είναι πολύ μεγάλο......έχω 8άρι (Cube U27 GTS 8") και είναι οριακό για παιδιά 5-12 ετών που έχω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 και εγώ topmar για τα παιδιά μου το ''έιχα''... παρέδωσε πνεύμα όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το δικό μου 7χ αντέχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ..θα έρθει η ώρα που θα τους σιχτιρίζεις και εσύ όπως οι υπόλοιποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ποιοι είναι οι υπόλοιποι????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποιοι είναι οι υπόλοιποι????????????????????? ...θα σου προτείνω να κοιτάξεις καλύτερα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από Joe_Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα