Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η κοπέλα μου θέλει να πάρει ένα καινούργιο κινητό μέχρι 200€ με μόνες προϋποθέσεις να έχει καλή κάμερα και να είναι άνετο στην τσέπη. Σκέφτηκα για το Galaxy S2 το οποίο έχει πολύ καλή κάμερα για 8 mp, είναι και άνετο στην τσέπη, έχει και κομπλέ οθόνη και δεν νομίζω να είναι πολύ μεγάλο για κοπέλα σωστά; Ποιες εναλλακτικές προτάσεις έχετε;

Ευχαριστώ πολύ!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πολύ καλά το σκέφτηκες. Έχω το s2 και πιστεύω ότι είναι ότι μπορεί να ζητήσει κάνεις από το τηλέφωνο. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Το πήρα μεταχειρισμένο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση στα 180 αλλά κυκλοφορεί πια και πιο κάτω.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

κοίτα και το xperia L που εχει κάμερα 8 megapixel με καλή νυκτερινή λήψη και ευκρίνεια καθώς η τεχνολογία HDR στις φωτογραφίες δίνει φυσικά χρώματα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού 

• Like 1
Δημοσ.

Το Nexus 4. 

Ρε φίλε αυτο ξεκινάει απο 272...

Το S2 είναι παλιο γνωστό και τίμιο κινητάκι,το Xperia L / M είναι επίσης καλα κινητα για τα λεφτά τους αλλά τίποτα το σπουδαίο απο κάμερα, ειναι απλώς Οκ.

Ας δοκιμάσει και απο κοντα σε μαγαζια μερικα ωστε να διαμορφώσει δικη της γνώμη ;) .

Δημοσ.

Πιστεύω για γυναίκα είναι ότι καλύτερο το xperia M . Ειδικά το μωβ χρώμα είναι πολύ καλό και πολύ πιο φθηνό απο το s2

Δημοσ.

samsung ativ s

οτι καλύτερο στα 200ε

υπάρχει και καλύτερο.... το xperia L που είναι πιο βολικό και φθηνότερο ένα εικοσαρικο από το ativ s . 

Δημοσ.

υπάρχει και καλύτερο.... το xperia L που είναι πιο βολικό και φθηνότερο ένα εικοσαρικο από το ativ s . 

Εξηγησε και σε εμας ρε φιλε ποιος ειναι ακριβως ο λογος που πιστευεις οτι το L ειναι καλυτερο απο το Ativ.Το οτι εχει android???Ο μονος λογος που ισως αποτρεψει την κοπελα απο το Ativ ειναι οτι δεν ειναι και πολυ ομορφο εξωτερικα.Κατα τα αλλα ολα τα specs του ειναι ανωτερα

Δημοσ.

θα συμφωνησω με ativ S οτι ειναι καλη επιλογη απορβλιματιστη χρηση λογω WP αν και με ελαχιστη διαφορα παιρνεις και το 820 που για μενα ειναι πιο πληρης επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...