Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως μια φορα που ειχα κατι παρομοιο σε ενα λαπτοπ προβλημα (αλλαγη θεσης  2 πληκτρων μονο) , εφταιγε το πληκτρολογιο. Απλα το διαπιστωσα γρηγορα με ενα live cd

Ηταν εντελως χρέπι εκεινο το λαπτοπ :P

• Like 1
Δημοσ.

Και να και το λάπτοπ-χρεπι! δεν λειτουργει η καρτα δικτυου μαλιστα δεν έχει καν οθονη!επίσης τα μισα πλήκτρα πρεπει να στραμπουληξεις τα δαχτυλα σου για να τα πατησεις. τι σου κάνουν οι φίλοι!

λοιπον παιδια δε ξερω τι θεμα υπαρχει μολις μπηκα σε live cd και το πρωτο πραγμα που εγινε ειναι να βγαζει screenshots συνεχεια και μου βγαζει το παραθυρακι για save screenshot. κολλημένο κουμπι;

post-152878-0-89658900-1383570369_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

απο δοκιμες που εκανα με το live cd μπηκα στο πινακα ελεγχου και απενεργοποιησα ολα τα shorcuts που εχουν σχέση με το prtscr και σα να δουλευει το copy paste. το θεμα ειναι κατι που γινεται γελοιωδως ευκολα στα ubuntu πως μπορει να γινει στα windows?

Δημοσ.

απο δοκιμες που εκανα με το live cd μπηκα στο πινακα ελεγχου και απενεργοποιησα ολα τα shorcuts που εχουν σχέση με το prtscr και σα να δουλευει το copy paste. το θεμα ειναι κατι που γινεται γελοιωδως ευκολα στα ubuntu πως μπορει να γινει στα windows?

Φτιαξε ενα REG αρχειο και βαλε μεσα το:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout]

"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,04,00,00,00,00,00,2a,e0,00,00,37,e0,00,00,54,00,00,00,00,00

Ενσωματωσε το στην registry(τρεξε το δηλαδη) κανε επανεκκινηση και οκ....

*****Κολλημενο κουμπι "PrintScrn"! Πφφφφφ επρεπε να το ειχαμε σκεφτει πιο πριν!!!!!!! :unsure:

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το κουμπι δεν ειναι πατημενο μεσα αλλα ισως και να ναι κολλημενο. στα ubuntu παρολο που ειχα απενεργοποιησει το prtscr ειχε και θεμα το ctrl+prtscr οποτε πρεπε καπως να απενεργοποιησουμε κι αυτο

edit: φίλε εντάξει ότι και να πω ειναι λίγο, δουλεψε η παπ@ρι@!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Αν έδινες το ακριβή ορισμό της λέξης "χρέπι" από την αρχή μαζί με την photo θα λέγαμε όλοι ότι φταίει το πληκτρολόγιο. Ψάξε για ένα μεταχειρισμένο στο ebay να τελειώνεις (toshiba είναι; ).

• Like 2
Δημοσ.

Ναι toshiba και δεν ειναι δικός μου. αποψη μου ειναι οτι ήταν για το κάδο κατευθείαν. ο φίλος με το ζόρι τα βγάζει πέρα και μου ειπε αν μπορούμε να κανουμε κάτι να τη παλέψει ο υπολογιστής. του λέω φέρτον και βλέπουμε.. ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...