gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!μου έχει φέρει ένας φίλος το λαπτοπ του για φτιάξιμο, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι χρέπι, και έχω χοντρο προβλημα με το copy paste. δεν μπορώ να κάνω copy paste. αν ας πουμε ανοιξω το notepad γραψω κατι το επιλεξω πατήσω αντιγραφή και μετά δεξί κλικ για να κανω επικόλληση η λέξη επικολληση ειναι γκριζαρισμένη. με ctrl+c, ctrl+v δουλευει αλλα μετα απο λιγο σταματαει. το ιδιο συμβαινει και με οποιοδηποτε αρχειο. για να κανω αντιγραφη πρεπει να το συρω καπου με δεξι κλικ. συμβαινει επισης το εξής κουφο. αν ανοιξω το wordpad γραψω μια λέξη την κανω αντιγραφη και μετα επικολληση μου κανει επικολληση το screenshot της οθονης λες και δεν εκανα copy την λεξη αλλα πατησα prtscr. να τονισω οτι έχω κανει 3 φορματ, ενα με vista ultimate lite, ενα με κανονικα ultimate και τωρα περασα τα 7αρια ultimate. σε ολα σε τελειως καθαρο συστημα ηταν το πρωτο που δοκιμαζα! πραγματικα ακρη δε βγαζω!
PostHelper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!μου έχει φέρει ένας φίλος το λαπτοπ του για φτιάξιμο, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι χρέπι, και έχω χοντρο προβλημα με το copy paste. δεν μπορώ να κάνω copy paste. αν ας πουμε ανοιξω το notepad γραψω κατι το επιλεξω πατήσω αντιγραφή και μετά δεξί κλικ για να κανω επικόλληση η λέξη επικολληση ειναι γκριζαρισμένη. με ctrl+c, ctrl+v δουλευει αλλα μετα απο λιγο σταματαει. το ιδιο συμβαινει και με οποιοδηποτε αρχειο. για να κανω αντιγραφη πρεπει να το συρω καπου με δεξι κλικ. συμβαινει επισης το εξής κουφο. αν ανοιξω το wordpad γραψω μια λέξη την κανω αντιγραφη και μετα επικολληση μου κανει επικολληση το screenshot της οθονης λες και δεν εκανα copy την λεξη αλλα πατησα prtscr. να τονισω οτι έχω κανει 3 φορματ, ενα με vista ultimate lite, ενα με κανονικα ultimate και τωρα περασα τα 7αρια ultimate. σε ολα σε τελειως καθαρο συστημα ηταν το πρωτο που δοκιμαζα! πραγματικα ακρη δε βγαζω! Τρεξε αυτο και δες τι λεει(θα σου πει ποιο προγραμμα εμποδιζει την λειτουργια του copy/paste): http://windowsxp.mvps.org/temp/GetOpenClipboardWindow.zip Επισης τρεχει στο background κανενα αρχειο ονοματι RPDCLIP.exe ?
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 όχι δεν τρέχει κάτι τέτοιο. ετρεξα το ζιπ και γραφει succesfully opened and closed clipboard. Does not appear to be any problems
PostHelper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ετρεξα το ζιπ και γραφει succesfully opened and closed clipboard. Does not appear to be any problems Τωρα ομως που το γραφει αυτο, το copy-paste λειτουργει κανονικα ή δεν λειτουργει? Επισης μηπως εχεις εγκατεστημενο κανενα προγραμμα διαχειρισης μνημης ή καποιο προγραμμα βελτιστοποιησης της RAM? Πχ Advanced System Care ξερω γω? Επισης ποση μνημη εχει ο υπολογιστης και ποση ειναι ελευθερη οταν δεν λειτουργει το copy-paste?
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 φιλε μου οπως ανεφερα σε τελειως καθαρο συστημα στο πρωτο boot μετα απο φορματ κανω τη δοκιμη δεν εχει τιποτα πανω. δεν δουλευει το copy paste. εχει 2gb ram, γενικα δεν εχει προβλημα μνημης ο υπολογιστης. εμενα με παραξενευει που κανω κοπυ μια λεξη στο wordpad και οταν κανω paste μου κανει επικολληση screenshot της οθονης.
PostHelper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν κανεις αντιγραφη μια λεξη στο Notepad/Wordpad και ανοιξεις την ζωγραφικη και κανεις επικολληση τοτε βγαζει παλι ολη την εικονα της οθονης? Εαν ναι τοτε η εντολη copy δεν λειτουργει οπως πρεπει και κανει printscreen αντ'αυτου. Σε φορμαρισμενο λειτουργικο, σε 3 διαφορετικα μαλιστα(!!), αυτο βεβαια ειναι απιστευτο να συμβαινει. Επισης τρεξε και την εντολη sfc /scannow Δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις και αυτο.
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Την δοκίμασα την παραπάνω εντολή στα βιστα αλλα τζίφος. Περισσότερες δοκιμές να ενημερώσω αύριο γιατί τη πέφτω..ευχαριστώ για το χρονο σου!
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 το θέμα παρουσιάζεται σε τρια διαφορετικά windows. απο που μπορεί να πηγάζει δε πάει το μυαλο μου. αν ηταν software λογικα θα δουλευε σε καποιο απο τα windows που εγκατεστησα. θα δοκιμασω και ενα live usb ubuntu για να δουμε τι θα γινει..οχι τίποτα άλλο θα λέει ότι του τον χάλασα κιόλας . Τόσα χρέπια έχω φτιάξει ίσως το πιο περιεργο προβλημα που αντιμετώπισα
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλά έκανες και δοκιμάζεις με linux. Μόνο έτσι θα αποκλείσουμε το hardware πρόβλημα. Μου πάει βέβαια το μυαλό και σε memory resident virus που επιβιώνει ακόμα και μετά από reboot. Αν θέλεις κάνε τερματισμό και βγάλε και την μπαταρία για κανά 10λεπτό.
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 τωρα τελειωνουν τα 7αρια με τις ενημερωσεις και δοκιμαζω το live usb. μπαταρία δεν έχει πάνω το λαπτοπ και σ αυτο που αναφερεις με virus αν προσεξες αναφερω οτι ειναι το πρωτο πραγμα που δοκιμαζω το copy paste μετα απο clean install των windows
ntg_net Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 τωρα τελειωνουν τα 7αρια με τις ενημερωσεις και δοκιμαζω το live usb. μπαταρία δεν έχει πάνω το λαπτοπ και σ αυτο που αναφερεις με virus αν προσεξες αναφερω οτι ειναι το πρωτο πραγμα που δοκιμαζω το copy paste μετα απο clean install των windows Ακου τον micos000 και κανε αυτο που λεει. Εντωμεταξύ την λεξη χρέπια πρωτη φορα στην ζωη μου την ειδα Τranslate ΕΔΩ
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 χαχα είδες τι μαθαίνει κανεις; θα ενημερώσω σε λίγο με εξελίξεις 1
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το είδα ότι είπες για clean install 3 φορές. Αν είναι memory resident ο ιός δεν πα να κάνεις και 600 φορμάτ ή να είναι clean install με άζαξ! Όσο είναι στο ρεύμα ο υπολογιστής εκεί θα είναι και ο ιός. Αφού δεν έχει μπαταρία βγάλτο από την μπρίζα για κανά 10 λεπτό και μετά κάνε φορμάτ. Είναι λίγο εξεζητημένο βέβαια αλλά δεν χάνεις κάτι αν το δοκιμάσεις.
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ομολογώ ότι δεν γνώριζα για memory resident ιους. μιας και έχω στήσει ηδη τα 7αρια δεν αντεχω να του κανω και 4ο format. ας τελειωσουν οι ρημαδοενημερωσεις το κλεινω το βγαζω απ το ρευμα και μετα φορτωνω κατευθειαν ubuntu απ το live usb και βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα