Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με office!

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα!Ειχα office 97 k καταλαθος κατι επαθε το word κ τα βγαζει ολα ασπρα κ δεν μπορω να κανω τιποτα! ενοοω οτι δεν εχει τις επιλογες πανω file edit κλπ!

Ειναι μια λευκή σελίδα!Απλα θελω να μου πει καποιος ποιο αρχειο πρεπει να σβησω για να επανελθουν οι αρχικες ρυθμίσεις!

Εβαλα το 2000 αλλα κ παλι τα ιδια δεν αλλαξε τιποτα!Πιθανον πρεπει να βρω κάποιο αρχειο να το σβησω για επανελθουν οι default ρυθμίσεις!

Μπορει να βοηθήσει κανεις?

Ευχαριστώ!!!! !

Δημοσ.

an thimame kala, prospathontas na egkatastiseis to office pano apo mia iparxousa egkatastasi, tote soy vgazei epilogi gia epidiorthosi tou office.

tsekare to. mallon tha sou lisei to provlima.

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις του office βρίσκονται σε ένα αρχείο word με την ονομασία normal.doc μέσα στον φάκελο c:\Windows\Application Data\Microsoft\Templates\ . Θα πρέπει να βρεις από κάποιον φίλο σου που έχει την ίδια έκδοση office με την δικιά σου αυτό το αρχείο, να το αντιγράψεις με μια δισκέτα στο pc σου στην θέση του παλαιού σου αρχείου και να κάνεις ένα διπλό κλικ επάνω του για να σου ανοίξει το word όπως πρέπει. Αν θες στείλε μου μήνυμα να στο στείλω με mail.

Δημοσ.

an theleis na dokimasei na sviseis to normal.dot tote de xriazetai na trexeis sto pc kanenos filou. arkei na to sviseis kai tin epomeni fora pou tha ksekiniseis to word, tha dimiourgisei automata ena neo normal.dot, omoio me afto pou iparxei otan protoegkathistas to office.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...