Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μερικές ερωτήσεις για το ios καθώς είμαι android χρήστης όχι high end μοντέλου καθώς δεν έχω μπορέσει ακόμη να χωνέψω τις μεγάλες οθόνες, πριν κάνω όμως τη μετάβαση σε ένα iphone θέλω να μάθω μερικά βασικά πράγματα.

Οι ενδιασμοί μου είναι κυρίως περί συνδεσιμότητας:

Θα μπορώ να επικοινωνώ με το pc μου, έχω linux και δεν σκοπεύω να βάλω άλλο λειτουργικό μόνο και μόνο για το iphone?

Τραγούδια πχ από dropbox μπορώ να αποθηκεύω locally?

Δεν με ενδιαφέρει αν θα χρειαστεί να το κάνω jb αυτό με ενδιαφέρει είναι το χρόνο και τον εκνευρισμό που γλυτώνω από τα laggarismata του andoid να μην τον τρώω σε δρόμους μέσω άρη για να περάσω ένα τραγούδι στο κινητό μου.

Επίσης υπάρχει εναλλακτική του sync, υπάρχει drag n drop στο iphone ή να το ξεχάσω?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις συγχρονισμό του iPhone με Linux. Μόνο με Windows και Mac. Και εγώ έχω iPhone. Στην αρχή τρελαινόμουν να το αποκτήσω, αλλά τώρα προσπαθώ να το ξεφορτωθώ και να αγοράσω Nexus 4. Έχει πολλά limitations το iOS. Μην το πάρεις. 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις συγχρονισμό του iPhone με Linux. Μόνο με Windows και Mac. Και εγώ έχω iPhone. Στην αρχή τρελαινόμουν να το αποκτήσω, αλλά τώρα προσπαθώ να το ξεφορτωθώ και να αγοράσω Nexus 4. Έχει πολλά limitations το iOS. Μην το πάρεις. 

Δεν ξερω αν διαβασες τι ζηταει...

Δεν με ενδιαφέρει αν θα χρειαστεί να το κάνω jb αυτό με ενδιαφέρει είναι το χρόνο και τον εκνευρισμό που γλυτώνω από τα laggarismata του andoid να μην τον τρώω σε δρόμους μέσω άρη για να περάσω ένα τραγούδι στο κινητό μου.

Αυτο θα το γλυτωσεις σιγουρα...θα εχεις αμεσως ενημερωσεις και υποστηριξη για χρονια.Απο θεμα με τα τραγουδια που λες δεν θα υπαρχει προβλημα...

Δημοσ.

@hyphen δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι δεν θα έχω πρόβλημα με linux να ανταλάσσω εύκολα αρχεία με το iphone σωστά ?

@podx4g ούτε αν είναι jb βελτιώνεται η κατάσταση ?

Δημοσ.

Πάντως χωρίς jb ετοιμάσου για Γολγοθά για να περάσεις τραγούδι στο κινητό.

1)το κατεβάζεις

2)βάζεις iTunes

3)Το ψάχνεις και το περνάς στο iTunes

4)κανεις sync τον φάκελο με το κινητό σου

.

Αν θες να βάλεις τραγούδι για ringtone? Εκεί να δεις πανηγύρι.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως χωρίς jb ετοιμάσου για Γολγοθά για να περάσεις τραγούδι στο κινητό.

1)το κατεβάζεις

2)βάζεις iTunes

3)Το ψάχνεις και το περνάς στο iTunes

4)κανεις sync τον φάκελο με το κινητό σου

.

Αν θες να βάλεις τραγούδι για ringtone? Εκεί να δεις πανηγύρι.

το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει itunes για linux :wacko:

Δημοσ.

@hyphen δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι δεν θα έχω πρόβλημα με linux να ανταλάσσω εύκολα αρχεία με το iphone σωστά ?

To θεμα με linux δεν το ξερω καθολου...σου λεω γενικα τι ισχυει.

Αλλα υπαρχει καποια  προγραμματα που αντικαθιστουν το iTunes.

Οπως το ifunbox αλλα ουτε αυτο υπαρχει για Linux.

Για ρωτα καποιον που τα ξερει καλα γιατι εχω καιρο να ασχολιθω με τετοια.

Δημοσ.

αλλα το πως τρεχουν οι εφαρμογες στο iPhone σε σχεση με το android ειναι που κανει την διαφορα για μενα..

Δημοσ.

για μενα αφου δεν θες τα lag του android γιατι δεν δοκιμαζεις windows phone οτι πιο smooth υπαρχει και χωρις τα πολλα κλειδωματα του μηλοτηλεφωνου το 820 αυτη την στιγμη ειναι ισως η πιο value for money συσκευη

Δημοσ.

είμαι android χρήστης όχι high end μοντέλου...

αυτό με ενδιαφέρει είναι το χρόνο και τον εκνευρισμό που γλυτώνω από τα laggarismata του andoid να μην τον τρώω σε δρόμους μέσω άρη για να περάσω ένα τραγούδι στο κινητό μου.

Προς διευκόλυνση της συζήτησης, ποια συσκευή έχεις και με τι android version?

Έχεις σκεφτεί να παραμείνεις σε Android OS αλλά με μια καλύτερη συσκευή..?

Νομίζω οτι έχεις βγάλει βιαστικά συμπεράσματα για το android, κρίνοντας απο μία μόνο συσκευή.

Με το iOS, καλώς ή κακώς, αγοράζεις μαζί και καλό hardware ενώ στο android δεν ισχύει αυτό.

Το android εξελίσεται με ταχύτατους ρυθμούς και σίγουρα δεν έχει τους περιορισμούς του iOS.

Δημοσ.

1)Ποια συσκευη εχεις τωρα??

2)Σε ποιο Iphone θες να πας??

3)Ποσο το εχεις βρει??

4)Για Windows Phone δεν ενδιαφερεσαι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...