lalakis_green Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Είχα τσεκάρει το samsung galaxy s duos (150euro)ένας φίλος μου πρότεινε το samsung galaxy core (200euro)και το LG Optimus L7 II Dual P715για πείτε καμία γνώμη...το lg έχει και μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα, αλλά με προβληματίζει ημάρκα... είναι εντάξει?? θα προτιμούσα samsungέχει κανείς κάποιο απ τα παραπάνω κινητά να μου πει γνώμες και προβλήματα... ήκαμία συμβουλή για κάποιο άλλο Dual Sim κινητόΕπίσης υπάρχει πιθανότητα να παίζει κάποιο κινητό ταινία με υπότιτλους??και ποια η διαφορά του να έχει διπυρήνο επεξεργαστή ?? Είναι μεγάλη η διαφορά?Ευχαριστώ
the_PLDS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εγω προτεινω ανεπιφυλακτα το Oppo R819 Το πηρα πριν απο 2 εβδομαδες και με εχει εντυπωσιασει. Και ταινιες HD 1080p με υποτιτλους και 4-πυρηνος επεξεργαστης Τσεκαρε και τα PM σου, σου εχω στειλει
nimorio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δες και το xperia m dual που δείχνει ότι είναι καλό κινητό και σε καλή τιμή
nikomania-- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όλα τα κινητά παίζουν ταινίες με υποτίτλους, απλά κατεβάζεις κάποιος player από το μάρκετ (MX player) και είσαι έτοιμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα