Simos805 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Χρησιμοποιώ το windows media center στα windows 8.1 για να παρακολουθώ τηλεόραση μέσω ενός USB δέκτη TV. Εδώ και κάποιες μέρες όμως έχει σταματήσει να δείχνει τις πληροφορίες του προγράμματος όλων των καναλιών. Δηλαδή εκεί που έλεγε την τάδε ώρα τι θα έχει το τάδε κανάλι κλπ λέει "Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα". Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό?
kostandinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα , στα windows 7 , start run γραψε %windir%\ehome\mcupdate –uf μου δουλευει στα 7 στα 8 δεν ξερω, αλλα δοκιμασε
ntg1980 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν δε βρεις τη λύση, δοκίμασε το Cyberlink Power Cinema.Και πιο απλό στη χρήση και πιο γρήγορο σε απόκριση και (κατά τη γνώμη μου) πιο καθαρή ανάλυση εικόνας!Τώρα θα μου πεις "για ποιο λόγο, εφόσον έχω το WMC"?Εμφανισιακά κι εμένα μου αρέσει, αλλά λειτουργικά συνεχώς σκοντάφτει κάπου.(Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να φέρει υπογραφή microsoft στα windows και να μην έχει θεματάκια... Από Internet Explorer, WMP, ως και WMC)
Simos805 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Αν δε βρεις τη λύση, δοκίμασε το Cyberlink Power Cinema. Και πιο απλό στη χρήση και πιο γρήγορο σε απόκριση και (κατά τη γνώμη μου) πιο καθαρή ανάλυση εικόνας! Τώρα θα μου πεις "για ποιο λόγο, εφόσον έχω το WMC"? Εμφανισιακά κι εμένα μου αρέσει, αλλά λειτουργικά συνεχώς σκοντάφτει κάπου. (Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να φέρει υπογραφή microsoft στα windows και να μην έχει θεματάκια... Από Internet Explorer, WMP, ως και WMC) δεν χρειάζεται τελικά έκανα επανάληψη σάρωσης καναλιών και έστρωσε. όταν λες καλύτερη ποιότητα εικόνας? Έχει διαφορά στα κανάλια εφόσον από μόνα τους δεν είναι καν HD?
ntg1980 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει να κάνει με HD. Το WMC (εμένα) μου δίνει μια πιο σκοτεινή εικόνα, χάνοντας ελαφρώς και σε ανάλυση χρωμάτων, ενώ το Cyberlink Power Cinema έχει καλύτερη ανάλυση και τα χρώματα του φαίνονται πιο "φυσιολογικά".
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους-ες σας και εγώ αυτή την εβδομάδα το ίδιο θέμα έχω τελικά βρήκατε λύση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα