Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ένα οικονομικό Tablet έπεσα σε αυτό το συγκεκριμένο.

http://www.ebay.com/itm/7-AllFine-FINE7-Genius-Android-4-1-Quad-Core-RAM-1G-8G-IPS-Screen-Tablet-PC-/181177808659?pt=US_Tablets&hash=item2a2f09f713

Με εντυπωσίασε:

- Η τιμή του EUR 81.56

- 1.5 Ghz Quad Core

- 1 GB Ram

- Υποστήριξη Ελληνικής Γλώσσας

- Και Βέβαια το Free Shipping

Ως χρήστης του ebay τα Gagdet που παραγγέλνω δεν ξεπερνούν τα 20 - 30 ευρώ.

Αξίζει να το παραγγείλω ? Θα τα "φτύσει" σύντομα ? Ρίξτε το φως σας  :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εν λόγω tablet είναι στην κατοχή μου σχεδόν 2 μήνες και προσοπική μου γνώμη για τα λεφτά του είναι κομπλέ. Ο επεξεργαστής(τετραπύρηνος) σύμφωνα με το cpu-z είναι χρονισμένος μέχρι 1,3, αλλά επιδέχεται o/c μέχρι το 1,5. Γρήγορο σε κάποια παιχνίδια που έχω δοκιμάσει, Καλή εικόνα, Για ανάγνωση βιβλίων που το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον είναι κομπλέ, και στο browsing είναι καλό. Ίσως να μόνα αρνητικά είναι η μπαταρία αλλά για τη χρήση που του κάνω είναι κομπλέ(αν πειράξεις και κάποιες ρυθμίσεις θα βελτιωθεί η αυτονομία) η κάμερα δεν είναι για πολλά πολλά(δεν με ενδιαφέρει και τόσο εμένα). Είναι ήδη rootαρισμένο και μπορείς να σβήσεις ότι κινεζιές δεν θες και να βάλεις προγράμματα που απαιτούν root. Το firmware όταν το πήρα ήταν (αν θυμάμαι καλά) 4,1 αλλά στο site της εταιρίας έχουν το 4,2,2 το οποίο και πέρασα. Αυτά αν έχεις καμιά άλλη απορία ρώτα και αν γνωρίζω θα απαντήσω.

Σίγουρα τα κινέζικα και η αγορά τους από κίνα έχουν ρίσκα αλλά για μένα και τις απαιτήσεις που έχω το θεωρώ καλή αγόρα. Τώρα για την αξιποπιστία του ebay δεν ξέρω μιας και οι αγορές μου ήταν κάτω των 20€ αλλά κοίτα αν δίνει Tracking number.

Επεξ/σία από Black_Sheep
Δημοσ.

Το εν λόγω tablet είναι στην κατοχή μου σχεδόν 2 μήνες και προσοπική μου γνώμη για τα λεφτά του είναι κομπλέ. Ο επεξεργαστής(τετραπύρηνος) σύμφωνα με το cpu-z είναι χρονισμένος μέχρι 1,3, αλλά επιδέχεται o/c μέχρι το 1,5. Γρήγορο σε κάποια παιχνίδια που έχω δοκιμάσει, Καλή εικόνα, Για ανάγνωση βιβλίων που το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον είναι κομπλέ, και στο browsing είναι καλό. Ίσως να μόνα αρνητικά είναι η μπαταρία αλλά για τη χρήση που του κάνω είναι κομπλέ(αν πειράξεις και κάποιες ρυθμίσεις θα βελτιωθεί η αυτονομία) η κάμερα δεν είναι για πολλά πολλά(δεν με ενδιαφέρει και τόσο εμένα). Είναι ήδη rootαρισμένο και μπορείς να σβήσεις ότι κινεζιές δεν θες και να βάλεις προγράμματα που απαιτούν root. Το firmware όταν το πήρα ήταν (αν θυμάμαι καλά) 4,1 αλλά στο site της εταιρίας έχουν το 4,2,2 το οποίο και πέρασα. Αυτά αν έχεις καμιά άλλη απορία ρώτα και αν γνωρίζω θα απαντήσω.

Σίγουρα τα κινέζικα και η αγορά τους από κίνα έχουν ρίσκα αλλά για μένα και τις απαιτήσεις που έχω το θεωρώ καλή αγόρα. Τώρα για την αξιποπιστία του ebay δεν ξέρω μιας και οι αγορές μου ήταν κάτω των 20€ αλλά κοίτα αν δίνει Tracking number.

Τελικά θα το αγοράσω και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ! ty  B)

Δημοσ.

OK Τίποτα. Υπόψιν η συσκευασία δίνει μόνο καλώδιο usb, άρα για φορτιση από το pc, εγώ χρισιμοποιώ έναν παλιό usb φορτιστή από sony ericsosn.

Δημοσ.

Ελπιζω να μην το αγορασες ακομα ,η τιμη στο ebay ειναι πολυ υψηλη μπορεις να το βρεις πολυ φτηνοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πιστεύω αν ψάξεις και σε άλλα "καταστήματα " θα το βρεις ποιο φθηνό(και ίσως αυτά να δίνουν και φορτιστή extra(κάποια το δίνουν  πχ. Pandawill(αλλά αν είναι αξιόπιστο δεν ξέρω))) εγώ το είχα πάρει από focalprice στα 58€(ήταν σε discount).

Επεξ/σία από Black_Sheep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...