Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπα ρε φιλε, απο προσωπικη εμπειρια μιλαμε, δεν λεμε οτι ναναι. Το οτι εσυ δεν συμφωνεις ειναι αλλο θεμα.

Πανε στο πλαισιο και κανε τον ανηξερο, να δεις τι θα σου πλασαρουν. και μετα κανε μια πιο εξειδικευμενη ερωτηση να δεις τι θα σου απαντησουν.  Just saying..

Για πωλητες μιλας; Παντου ασχετοι ειναι...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι το καλύτερο κατάστημα που υπάρχει στην Ελλάδα!!!

στον πλανήτη θες να πεις...

Δημοσ.

Γενικα το εχω παρατηρησει και εγω αυτο στο πλαισιο οτι πολλες συσκευασιες δεν ειναι κλεισμενες ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ,δηλαδη σφραγισμενες να το πω καλυτερα.Η πρωτη φορα που μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια ηταν ,θα γελασετε,με το ps3 οπου το ειχα αγορασει day 1 και οταν πηγα να το παραλαβω και το ανοιξα η συσκευη ηταν  μεσα στο ναυλον το οποιο ειχε απλως τυλιχτει και δεν ηταν σφραγισμενο σχολαστικα οπως συνηθιζε η sony να κανει .Καποιος δηλαδη το ειχε ανοιξει και το ειχε δει ...

Γενικα λογω και της φυσης των προιοντων που πουλαει η αλυσιδα αυτη ,ειναι λογικο οι περισσοτεροι καταναλωτες να μην γνωριζουν πραγματα και καταστασεις ,αλλα εχω παρατηρησει απο διαφορα περιστατικα οτι πονταρουν σε αυτο πολλες φορες και σου πετανε  ενα καρο ανοησιες  και δικαιολογιες .

Το πλαισιο γενικα αλλαζει ευκολα αλλα πολλες φορες δινει και πραγματα ανοιγμενα επειδη ακριβως τα αλλαζει κιολας.Κατι που αλλαζεται πηγαινει στο ραφι προχειρα παλι συσκευασμενο μεχρι να το παρει καποιος αλλος "τυχερος",κοινη λογικη .Η καλυτερη λυση ειναι αν δεν καταλαβει καποιος με την καλη να καταλαβει με την αναποδη ,γιατι το χειροτερο που μπορεις να τους κανεις ειναι να αρχιζεις να φωναζεις σιγα σιγα και να βλεπουν οτι αρχιζει να δημιουργειται αναστατωση .Εκει να ειστε σιγουροι το δικο σας θα περασει κατα 99% .

Δημοσ.

Απλα μιλαμε για την συγκεκριμενη περιπτωση κτλπ. Δεν διαφωνω σε αυτο που λες με το playstation. Το θεμα ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως τον δισκο μπορουν να τον "σπρωξουν" πολυ πιο ευκολα απο οτι ενα playstation. Αν ειναι τοσο επαγγελματιες στο να τα "σπρωχνουν" ετσι, δεν νομιζω οτι θα εκαναν το λαθος σε εναν ταπεινο δισκο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι λίγες οι φορές πάντως που έχουν αναφερθεί "καινούριοι" δίσκοι από το πλάισιο που είχαν data μέσα...

• Like 7
Δημοσ.

Απλα μιλαμε για την συγκεκριμενη περιπτωση κτλπ. Δεν διαφωνω σε αυτο που λες με το playstation. Το θεμα ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως τον δισκο μπορουν να τον "σπρωξουν" πολυ πιο ευκολα απο οτι ενα playstation. Αν ειναι τοσο επαγγελματιες στο να τα "σπρωχνουν" ετσι, δεν νομιζω οτι θα εκαναν το λαθος σε εναν ταπεινο δισκο.

Προσεξες τι εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου? Επειδη ειπα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν απο τετοιου ειδους προιοντα ,καποιοι πονταρουν σε αυτο και αυτο που σου λεω το εχω τσεκαρει εγω ο ιδιος προσωπικα δεν στο λεω ετσι δηλαδη .Μιλαω σε μια πιο γενικη βαση οπου εκει νομιζω ειναι και η ουσια της κουβεντας.Τωρα το συγκεκριμενο σκληρο μπορει οντως να ηταν ανοιγμενος δεν διαφωνω ,μπορει επισης να παει μια τριτη φορα και να του το αλλαξουν με εναν πραγματικα καινουργιο οκ.Δεν ειναι εκει το θεμα ομως ...Η ουσια ειναι οτι αυτο τον σκληρο του φιλου αν τον πηγαινε πισω πιθανοτατα θα τον επαιρνε καποιος αλλος με την σειρα του οπως πηρε ο ιδιος πιθανοτατα παλι τον σκληρο απο μια επιστροφη που ειχε καποιος προηγουμενος .Φαυλος κυκλος δηλαδη ...

Δημοσ.

Προσεξες τι εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου? Επειδη ειπα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν απο τετοιου ειδους προιοντα ,καποιοι πονταρουν σε αυτο και αυτο που σου λεω το εχω τσεκαρει εγω ο ιδιος προσωπικα δεν στο λεω ετσι δηλαδη .Μιλαω σε μια πιο γενικη βαση οπου εκει νομιζω ειναι και η ουσια της κουβεντας.Τωρα το συγκεκριμενο σκληρο μπορει οντως να ηταν ανοιγμενος δεν διαφωνω ,μπορει επισης να παει μια τριτη φορα και να του το αλλαξουν με εναν πραγματικα καινουργιο οκ.Δεν ειναι εκει το θεμα ομως ...Η ουσια ειναι οτι αυτο τον σκληρο του φιλου αν τον πηγαινε πισω πιθανοτατα θα τον επαιρνε καποιος αλλος με την σειρα του οπως πηρε ο ιδιος πιθανοτατα παλι τον σκληρο απο μια επιστροφη που ειχε καποιος προηγουμενος .Φαυλος κυκλος δηλαδη ...

Αν μιλας γενικα συμφωνω, εγω μιλαω για την περιπτωση του ts. Μα καλα για ποιον δισκο μιλαμε οτι θα πηγαινε σε καποιον αλλον πελατη αφου ειναι ελλατωματικος.

Εννοειται οτι αν κατι ανοιχτει και δεν εχει προβλημα το καθε καταστημα πλαισιο και μη θα κοιταξει να μην κανει χασουρα απο αυτο και να το επαναπροωθησει στη αγορα. Κανεις επιχειρηματιας δεν θελει να μπαινει μεσα. Απλα υπαρχει πολυ πιο σιγουρος τροπος για να το κανουν ειδικα στις περιπτωσεις hardware η/υ. Τον πετανε σε μια ετοιμη συνθεση και τελος.

Δημοσ.

Ναι ακριβως,το θεμα  ειναι οτι καθε τι ελαττωματικο ευκολα ανακυκλωνεται μεσα σε μια συνθεση οπως ειπες.Ειδικα αν σκεφτεις οτι το πλαισιο προμηθευει και πολλα γραφεια με υπολογιστες συν το γεγονος οτι λογω εγγυησης 2-3 χρονων ξερουν οτι και πισω να το φερει καποιος  αν χαλασει τον καλυπτει η εγγυηση .Επι της ουσιας δηλαδη για να στο παω παραπερα το πλαισιο εχει υιοθετησει μια πολιτικη ανεπισημα οτι αγοραζεις "λειτουργια προιοντος"  και οχι προιον καινουργιο αυτο καθαυτο .Δεν λεω οτι συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις αλλα συμβαινει σιγουρα .Απλα λιγοι το παιρνουν χαμπαρι ..

Δημοσ.
..............πανω στο αυτοκολλητο εγραφε τα στοιχεια του σκληρου  και ενα barcode που τα 3 πρωτα νουμερα ηταν τα 5,2,0  . (για οσους γνωριζουν, σε ολα τα προιοντα  που τα 3 πρωτα νουμερα ειναι τα 5,2,0  ειναι φτιαγμενα στην ελλαδα. τοτε λεω στη γυναικα μου `` ο σκληρος ειναι ηδη χρησιμοποιημενος``. 

να ρωτησω πληροφοριακα απο που προκυπτει αυτο με τον  κωδικο 5,2,0 οτι ειναι φτιαγμενα στην Ελλαδα?......τι εννοουμε Φτιαγμενα?

Δημοσ.

Το 520 που αναφέρεται πάνω στον δίσκο είναι καθαρά τυπικό επειδή το προιόν όπως έρχεται από την εταιρεία δεν έχει barcode και για να περαστεί στο σύστημα περνιέται με ελληνικό barcode. Είναι καθαρά τυπικό δηλαδή!

Τα φλασάκια ας πούμε (sandisk , transcend ) ή οι μητρικές έχουνε δικό τους barcode  από το εργοστάσιο...

Για αυτό καλό είναι να ρωτάμε.(Πήγα εγώ να γίνω ξεφτίλα την άλλη φορά για αυτό).

Και η κοπέλα μου την έχει πατήσει στο πλαίσιο. Κλειστό Samsung κινητό και μέσα σε 5 μήνες στα χέρια της είχε κάτσει μια βδομάδα...όλο στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα ήτανε.Αλλά μετά συννενοήθηκε η samsung κόπηκε πιστωτικό και πήρε HTC (όπως της πρότεινα από την αρχή) και ησύχασε!

Τουλάχιστον είναι κάπως αυτό με του που σε ρωτάνε συνέχεια κ.λ.π. ...αλλά πηγαίντε να αγοράσετε από κανα κωτσόβολο , λες και μπαίνεις σε κανά νεκροταφείο είναι. Πήγε ο πατέρας μου να ψωνίσει έκανε δύο ώρες μέσα στο μαγαζί και έφυγε... γιατί κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί του. Αντ'αυτού πήγε σε άλλο κατάστημα 3 φορές με τα ίδια πράγματα και  ψώνισε την τρίτη φορά. 

Και όσο για σύγκριση πλαισίου-κοτσόβολου.... αν κάνει κανείς αναζήτηση για εγγύησεις κωτσόβολου θα διαβάσει τρομακτικά πράγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ακριβως,το θεμα  ειναι οτι καθε τι ελαττωματικο ευκολα ανακυκλωνεται μεσα σε μια συνθεση οπως ειπες.Ειδικα αν σκεφτεις οτι το πλαισιο προμηθευει και πολλα γραφεια με υπολογιστες συν το γεγονος οτι λογω εγγυησης 2-3 χρονων ξερουν οτι και πισω να το φερει καποιος  αν χαλασει τον καλυπτει η εγγυηση .Επι της ουσιας δηλαδη για να στο παω παραπερα το πλαισιο εχει υιοθετησει μια πολιτικη ανεπισημα οτι αγοραζεις "λειτουργια προιοντος"  και οχι προιον καινουργιο αυτο καθαυτο .Δεν λεω οτι συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις αλλα συμβαινει σιγουρα .Απλα λιγοι το παιρνουν χαμπαρι ..

κατι το οποιο ειναι απαραδεκτο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με τέτοια και επιστροφές από πλαίσιο ίσως λόγο του κολλητού μου που είναι υπεύθυνος σε ένα υποκατάστημα. Αλλά σύμφωνα με την πλειοψηφία δεν αμφισβητώ την αθλιότητα του. Κι εγώ που δεν είχα κανένα παράπονο ψωνίζω από αλλού πλέον λόγο απαράδεκτων τιμών και τούβλων-χ.

Δημοσ.

οταν γυρνας εναν σκληρο και σου δεινουν αλλον...

ποια εγγυηση θα εχεις τελικα?σαν μτχ-στοκ-6μηνο?οτι γραφει στο σιτε της wd,seagate?ή εφοσον εκοψε νεο τιμολολογιο μετραει απο τοτε 2χρονια καταστηματος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...