tusis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 παιδιά πριν λίγες μέρες έβαλα στη forthnet vdsl και ήρθε ο τεχνικός και πέρασε τι γραμμή αλλα στο σπίτι λέει τα καλώδια που είναι απτό σπίτι μου έως το κεντρικό είναι παλιά και πρέπει να πληρώσω ηλεκτρολόγο να βάλει καινούργια και είναι 60 ευρώ εγώ αναρωτιέμαι αυτό δεν είναι ευθύνη τις forthnet να μου παράδοση όλη την εγκατάσταση έτοιμη?δηλαδή ακόμα και τα καλώδια που έρχεται το σήμα?γιατί 60 δεν είναι και λίγα στις μέρες μας
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το εσωτερικό δικτυο του σπιτιου σου ειναι δική σου ευθηνη και εσυ πληρώνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 yeap, η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού είναι ευθύνη του συνδρομητή...
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 παιδιά πριν λίγες μέρες έβαλα στη forthnet vdsl και ήρθε ο τεχνικός και πέρασε τι γραμμή αλλα στο σπίτι λέει τα καλώδια που είναι απτό σπίτι μου έως το κεντρικό είναι παλιά και πρέπει να πληρώσω ηλεκτρολόγο να βάλει καινούργια και είναι 60 ευρώ εγώ αναρωτιέμαι αυτό δεν είναι ευθύνη τις forthnet να μου παράδοση όλη την εγκατάσταση έτοιμη?δηλαδή ακόμα και τα καλώδια που έρχεται το σήμα?γιατί 60 δεν είναι και λίγα στις μέρες μας συγχρονιζεις λιγοτερο?που βγηκε το συμπερασμα αυτο?δικια σου ευθυνη ειναι το καλωδιο.επισης αν εχεις πολλα πριζακια μεσα στο σπιτι πρεπει ολα τα τηλεφωνα να πανε πανω στο splitter δηλαδη εν σειρα και οχι παραλληλα με το κεντρικο πριζακι.αν το κανεις παραλληλα πισω απο τον τοιχο και χρησιμοποιησεις φιλτρα τοτε θα χασεις σε ταχυτητα απο λιγο εως παρα πολυ.
tusis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 συγχρονιζεις λιγοτερο?που βγηκε το συμπερασμα αυτο?δικια σου ευθυνη ειναι το καλωδιο.επισης αν εχεις πολλα πριζακια μεσα στο σπιτι πρεπει ολα τα τηλεφωνα να πανε πανω στο splitter δηλαδη εν σειρα και οχι παραλληλα με το κεντρικο πριζακι.αν το κανεις παραλληλα πισω απο τον τοιχο και χρησιμοποιησεις φιλτρα τοτε θα χασεις σε ταχυτητα απο λιγο εως παρα πολυ. δεν έμπαινε καν στο internet φιλε μου όχι να συγχρονίσει
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 δεν έμπαινε καν στο internet φιλε μου όχι να συγχρονίσει πρωτα συγχρονιζει το ρουτερ και μετα μπαινει στο ιντερνετ.επισης απο πανω μεχρι κατω τον κατανεμητη συνηθως υπαρχει και αναπληρωματικο ζευγαρι.επισης αν ηταν συνδεδεμενα καιι τα παραλληλα ζευγαρια καθολου απιθανο το προβλημα που εγινε.δεν ξερω τι ελεγχους εκανε ο τεχνικος απλα ρωταω μηπως σου ειπε κατι παραπανω.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 δεν έμπαινε καν στο internet φιλε μου όχι να συγχρονίσει Tωρα δηλαδή είναι εντάξει
tusis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 όχι τώρα είμαι με δανικό internet τι λέτε να το κοιτάξω πριν φέρω ηλεκτρολόγο?ο τεχνικός τις forthnet μου είπε ότι χρειάζεται άλλο καλώδιο απτό κεντρικό πινακα έως το σπίτι μου γιατί αυτό λέει είναι παλιό και δεν συγχρονίζει καν αυτό μου είπε
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 όχι τώρα είμαι με δανικό internet τι λέτε να το κοιτάξω πριν φέρω ηλεκτρολόγο?ο τεχνικός τις forthnet μου είπε ότι χρειάζεται άλλο καλώδιο απτό κεντρικό πινακα έως το σπίτι μου γιατί αυτό λέει είναι παλιό και δεν συγχρονίζει καν αυτό μου είπε πρεπει να δει καποιος αν υπαρχει αναπληρωματικο καλωδιο απο κατω μεχρι πανω για να χρησιμοποιησεις εκεινο το καλωδιο.αλλιως ναι πας για εξωτερικο.εχω δει χαλασμενα καλωδια.αλλα ελεος δεν μπορω να ακουω την ατακα ειναι παλιο το καλωδιο.και παλιο να ειναι μπορει να παιξει.απλα μπορει να εχει χαλασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα