dimem Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Λάπτοπ φίλου δεν ξεκινάει. Ανοίγει, ακούγονται φανάκια-σκληρός φυσιολογικά, χωρίς εικόνα στην οθόνη και σε κάτι λιγότερο απο λεπτό το ένα το φανάκι ανεβάζει στροφές και το λάπτοπ κλείνει. Τόνους που να δείχνουν βλάβη σε κάρτα/οθόνη/μνήμη δεν κάνει. Τα φώτα σας. Να είναι υπερθέρμανση της gpu? Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να δείχνει κάτι στην αρχή? Να είναι βλάβη της μητρικής? Γίνεται κάτι σε αυτή την περίπτωση? Δοκιμάσαμε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς τροφοδοσίας (μπαταρία/ac adapter) χωρίς να αλλάζει συμπεριφορά.
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε και μια εξωτερική οθόνη αν και αυτο που λες για το ανεμιστηράκι που ανεβάζει στροφές και κλείνει το laptop μου κανει για υπερθέρμανση η πρόβλημα στην μητρική , σε πρώτη φάση άνοιξε το και ρίξε ενα καθάρισμα απο σκόνες
dimem Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω αυτό με το ανεμιστηράκι που ανεβάζει στροφές δεν παίζει ρόλο. Και στο δικό μου λάπτοπ που είναι καινούριο και δεν έχει πρόβλημα το κάνει μόλις πριν κλείσει απο τα windows και το ίδιο έκανε και ο desktop που είχα παλιότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα