σπατούρνος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Κάπου άκουσα πως υπάρχει ένα πρόγραμμα που αποθηκεύει τα πάντα από μία ιστοσελίδα. Μ' ενδιαφέρει κυρίως για αποθήκευση κειμένων, να κατεβάσω μαζικά τα γραπτά κάποιων αγαπημένων παλιών μπλογκερ πριν τα πάρει το ποτάμι. Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δες αυτο αν σου κανει Site: link .Επισης εναλλακτικα υπαρχει αντιστοιχο προσθετο στον chrome που το βρισκεις στο web store Site: link
PostHelper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Κάπου άκουσα πως υπάρχει ένα πρόγραμμα που αποθηκεύει τα πάντα από μία ιστοσελίδα. Μ' ενδιαφέρει κυρίως για αποθήκευση κειμένων, να κατεβάσω μαζικά τα γραπτά κάποιων αγαπημένων παλιών μπλογκερ πριν τα πάρει το ποτάμι. Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι; Τι κακο εχει το κλασικο File->Save Page As...... ? Εκτος αν εννοεις να αποθηκευσεις και τα περιεχομενα των λινκ απο μια ιστοσελιδα οποτε εγω χρησιμοποιω το http://www.metaproducts.com/offline_explorer_enterprise.htm και ειναι εκπληκτικο!!
σπατούρνος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μ ενδιαφέρει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που θα με γλιτώσει από το χρονοβόρο save page as σε κάθε κατηγορία του ιστολογίου (συνήθως τα κείμενα ταξινομούνται χρονολογικά σε μήνες). Δηλαδή να αποθηκεύεις με μια κίνηση όλα όσα έχει μέσα της η σελίδα κι όχι μόνο όσα φαίνονται στην οθόνη εκείνη τη στιγμή. Να αποθηκεύεις τον χάρτη της σελίδας και τα περιεχόμενά του. Δεν ξέρω αν το λέω καλά.
PostHelper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μ ενδιαφέρει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που θα με γλιτώσει από το χρονοβόρο save page as σε κάθε κατηγορία του ιστολογίου (συνήθως τα κείμενα ταξινομούνται χρονολογικά σε μήνες). Δηλαδή να αποθηκεύεις με μια κίνηση όλα όσα έχει μέσα της η σελίδα κι όχι μόνο όσα φαίνονται στην οθόνη εκείνη τη στιγμή. Να αποθηκεύεις τον χάρτη της σελίδας και τα περιεχόμενά του. Δεν ξέρω αν το λέω καλά. Ε τοτε χρειαζεσαι αυτο: http://www.metaproducts.com/offline_explorer_enterprise.htm
σπατούρνος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν αντίστοιχα free προγράμματα;
σπατούρνος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ωραία, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα