argate7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εχω στα χέρια μου ένα σκληρό τον οποίο των συνδεω στον υπολογιστη και δεν αναγνωρίζεται. Είναι με εξωτερικη τροφοδοσία και απλα ανάβει το λαμπακι ότι τον έχω συνδέσει. Στον υπολογιστη δεν αναγνωρίζεται. Τον κουμπωνω στον Mac που έχω και στο disk utility μου τον εμφανίζει και προσπαθω να τον formaρω αλλα σκαλώνει και δεν τελειώνει ποτέ. Έχετε ιδεα του τι μπορει να παίζει? ενδέχεται να πέθανε ο σκληρός,ε? αν και απ'ότι μου είπε αυτός που μου τον έφερε δεν τον έχει χρησιμοποιήσει πάνω απο 20 ωρες. Μπορω με κάποιο τροπο να το φτιάξω?
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Για αρχή θα δοκίμαζα αλλο καλώδιο usb και αλλη τροφοδοσία αν εχεις , απο εκει και πέρα μπορει να εχει πέσει κατω ο δίσκος και να εχει πρόβλημα και ας εχει λειτουργήσει και 2 ώρες , στα windows πήγαινε στο control panel , computer management και μετα disk managements , δες τον εκει και δοκίμασε να κανεις format
argate7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Άλλο USB έχω δοκιμάσει. Άλλη τροφοδοσία δεν έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα