Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παιζεις μονο αυτα τοτε τζαμπα λεφτα δινεις, παρε εναν q6600 επεξεργαστη με 50-60 ευρω και τελος.. Προσωπικη γνωμη παντα..

Οταν με το καλο παιξεις αλλα πιο δυνατα παιχνιδια η δεις οτι δεν παει πλεον το συστημα σου, τοτε κανε μια ολικη αλλαγη.. Για τωρα πιστευω μια χαρα εισαι, ειδικα αφου δεν παιζεις πιο βαρια παιχνιδια..

Δημοσ.

Σου φαίνεται ότι 100-120 ευρώ είναι πολλά για έναν Q9550 με τον οποίο το συστηματάκι σου θα έπαιρνε μια σημαντική παράταση χρόνου και θα έπαιζε άνετα το παιχνίδι που αναφέρεις, πιθανότατα και το επόμενο.

Ίσως όμως το να κάνεις μια γενική αναβάθμιση, που μπορεί να ξεπεράσει το μισό χιλιάρικο, για να έχεις περίπου το ίδιο αποτέλεσμα, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, αν κατά τα άλλα σε καλύπτει το μηχάνημα που ήδη έχεις.

Σε ένα χρόνο, αν χρειάζεσαι μια συνολική αναβάθμιση, δίνεις το συστηματάκι σου με τον Q9550 και με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα παίρνεις ένα πολύ καλύτερο σύστημα από αυτό που θα πάρεις τώρα και, ουσιαστικά, δεν θα αξιοποιήσεις ...

Δημοσ.

Αν παρω τον q6600 θα εχω σταθερα 60 fps στο nba 2k14;

Κανεις δεν ξερει να σου απαντησει...

Με κλειστο το vsync ποσα fps εχεις ?

Εχεις Tv-monitor με διαφορετικη αναλυση, δεν γινεται και με οτι ρυθμιση βαζεις εντος game να εχεις τα ιδια fps. Κατι δεν παει καλα...

Το game ειναι γνησιο ?

Δημοσ.

Συγνωμη για την καθυστεριση.

Λοιπον, μπενω σττο video settings και μετα στο benchmarking mode και βγαζω αυτα τα  αποτελεσματα:

Mε τα παντα τερμα και vsync 31

Με ολα Low* και με vsync 40

Mε τα παντα τερμα και με off το vsync 34

Με ολα Low* και με off το vsync 51

Και τελος με ολα Low (αυτη την φορα και το sidline character off) και με off το vsync 62

Σε ολλες τις περιπτωσεις παρα πανω το fraps εβγαζε τα δικα του 58-60

Εγω επαιζα τοσο καιρο με τα παντα τερμα και με vsync on, διοτι το fraps μου εβγαζε 59-60 fps. :huh:

*εκτος του sidline character που αυτο το ειχα on

Δημοσ.

Ολα αυτα σε ποια αναλυση ? Αλλη αναλυση εχει η tv σου αλλη η οθονη σου. Παιζεις offline ή online ? (δεν εχω ασχοληθει με το game)

Αφου δεν πας πανω απο 60 fps πρεπει να εχεις το vsync off.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...