TRILOBYTER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αν παιζεις μονο αυτα τοτε τζαμπα λεφτα δινεις, παρε εναν q6600 επεξεργαστη με 50-60 ευρω και τελος.. Προσωπικη γνωμη παντα.. Οταν με το καλο παιξεις αλλα πιο δυνατα παιχνιδια η δεις οτι δεν παει πλεον το συστημα σου, τοτε κανε μια ολικη αλλαγη.. Για τωρα πιστευω μια χαρα εισαι, ειδικα αφου δεν παιζεις πιο βαρια παιχνιδια..
blitzNikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Σου φαίνεται ότι 100-120 ευρώ είναι πολλά για έναν Q9550 με τον οποίο το συστηματάκι σου θα έπαιρνε μια σημαντική παράταση χρόνου και θα έπαιζε άνετα το παιχνίδι που αναφέρεις, πιθανότατα και το επόμενο. Ίσως όμως το να κάνεις μια γενική αναβάθμιση, που μπορεί να ξεπεράσει το μισό χιλιάρικο, για να έχεις περίπου το ίδιο αποτέλεσμα, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, αν κατά τα άλλα σε καλύπτει το μηχάνημα που ήδη έχεις. Σε ένα χρόνο, αν χρειάζεσαι μια συνολική αναβάθμιση, δίνεις το συστηματάκι σου με τον Q9550 και με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα παίρνεις ένα πολύ καλύτερο σύστημα από αυτό που θα πάρεις τώρα και, ουσιαστικά, δεν θα αξιοποιήσεις ...
artshadows Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 παρε q6600 με κανα 60eyro και ssd δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο
NikosFE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν παρω τον q6600 θα εχω σταθερα 60 fps στο nba 2k14;
Regeekfc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν παρω τον q6600 θα εχω σταθερα 60 fps στο nba 2k14; Κανεις δεν ξερει να σου απαντησει... Με κλειστο το vsync ποσα fps εχεις ? Εχεις Tv-monitor με διαφορετικη αναλυση, δεν γινεται και με οτι ρυθμιση βαζεις εντος game να εχεις τα ιδια fps. Κατι δεν παει καλα... Το game ειναι γνησιο ?
LogokrisiaGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πάντως με το Ε5200 στα stock 2.5 και την 5870 το τρέχει νεράκι το 2κ14 στο φουλ... τουλάχιστον στα μάτια μου, δεν ξέρω fps Να σου πω...
Regeekfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον εκλεισε το vsync και ελυσε το προβλημα του...
NikosFE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Συγνωμη για την καθυστεριση. Λοιπον, μπενω σττο video settings και μετα στο benchmarking mode και βγαζω αυτα τα αποτελεσματα: Mε τα παντα τερμα και vsync 31 Με ολα Low* και με vsync 40 Mε τα παντα τερμα και με off το vsync 34 Με ολα Low* και με off το vsync 51 Και τελος με ολα Low (αυτη την φορα και το sidline character off) και με off το vsync 62 Σε ολλες τις περιπτωσεις παρα πανω το fraps εβγαζε τα δικα του 58-60 Εγω επαιζα τοσο καιρο με τα παντα τερμα και με vsync on, διοτι το fraps μου εβγαζε 59-60 fps. *εκτος του sidline character που αυτο το ειχα on
Regeekfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ολα αυτα σε ποια αναλυση ? Αλλη αναλυση εχει η tv σου αλλη η οθονη σου. Παιζεις offline ή online ? (δεν εχω ασχοληθει με το game) Αφου δεν πας πανω απο 60 fps πρεπει να εχεις το vsync off.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα