Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω τον επεξεργαστη amd phenom 9950 black edition σε μητρικη asus m3a78pro και κουτι coolermaster haf922 και εχω βαλει εξτρα 2 ανεμηστηρακια στο πλαι που δεν ειχε thermaltake tt 1225 120mm.
Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιουσα χρονια χωρις παστα οπως τον ειχα φτιαξει το 2009 και αρχες του 2013 αρχισε να μου σβηνει τοτε εγκατεστησα το speccy και ειδα οτι δουλευε στους 100 βαθμους και αν θυμαμαι καλα μολιε εφτανε 110 εσβηνε.
Τον πηγα σε καταστημα πληροφορικης να μου βαλουν παστα γιατι νομιζα πως ηταν δυσκολο να το κανω μονος μου, μου πηραν 15 ευρω και μετα δουλευε στους 60 βαθμους, μετα απο καμια βδομαδα ομως δουλευε στους 70 και τωρα εχει περασει κανας μηνας και δουλευει 80+.

Σκεφτομαι μηπως πρεπει να βαλω καμια καλυτερη ψυκτρα η μηπως να αντικαταστησω τα 2 ανεμηστηρακια thermaltake στο πλαι με ενα μεγαλο.
Αν βαλω ψυκτρα θελω ομως να ταιριαζει και σε επομενο υπολογιστη γιατι δεν νομιζω να τον κρατησω και πολλα χρονια ακομα και μηπως αξιζει να βαλω μια καλη ψυκτρα για να τον κανω και overclock?
Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Δικιο εχετε μπορει και να ειχε παστα η ψυκτρα την μαμα εβαλα.
Αλλα τωρα γιατι ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια?
Και ξεχασα να πω οτι δεν παιζω games στο pc μονο ιντερνετ μπαινω.

Δημοσ.

Ναι πριν κανα δυο μηνες τον ειχα καθαρισει με ηλεκτρικη σκουπα και απο το ανεμηστηρακι της ψυκτρας με οδοντογλυφιδα εβγαλα πολυ μαζεμενη σκονη.

Δημοσ.

Κατεβασε το HWmonitor και ποσταρε φωτο εδω μετα απο καμια ωρα χρησης να δουμε τι θερμοκρασιες εχεις γενικα στο συστημα. Αν μπορεις επισης αλλαξε παστα στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

post-279472-0-79287400-1383581060_thumb.png
Οριστε η εικονα.
Αν αλαξω παστα υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες? Γιατι βλεπω στο skroutz και στο ebay καποιες με 0,5 ευρω και αλλες πιο ακριβες.
Αν ναι τι πρεπει να κοιταξω?
Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκίμασε και με άλλο πρόγραμμα.Πατάει καλά η ψύκτρα;Μόνο που θα αλλάξεις πάστα ανεξαρτήτως μάρκας και θα επανατοποθετήσεις την ψύκτρα φτάνει για αρχή.Δες για καμμιά Ceramique 2,MX-4. http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/?hl=%2B%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%2B%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82

Δημοσ.

Και με το speecy τα ιδια μου λεει δεν ξερω αλλο προγραμμα αν μπορειτε πειτε μου κανενα να κατεβασω να δω.
Θα παραγκιλω παστα τοτε να δοκιμασω αν και δεν εχει ουτε 2 μηνες που μου την εβαλαν.

Δημοσ.

Τελικα ξανα καθαρισα την ψυκτρα και τωρα δουλευει 60 και φτανει μεχρι 70.
Μπορω να τον κανω overclock η θα εχω προβλημα με την θερμοκρασια?
Αν εχω προβλημα με την θερμοκρασια μπορω να το ξανα γυρισω στα ιδια MHz?
Ευχαριστω

Δημοσ.

Καινούργια πάστα έβαλες αυτην την φορά ομως ?

Για το overclock η θερμοκρασία ακομα και στους 60 idle ειναι μεγάλη , δεν θα ηταν άσχημα να κοίταγες και για μια αλλη ψύκτρα για αρχή

Δημοσ.

Οχι δεν την εβγαλα την ψυχτρα απλως με μια οδοντογλιφιδα μαζεψα ολες τις σκονες.
Σκεφτομαι να παρω ψυχτρα αλλα δεν ξερω πως να διαλεξω και ποια, τι πρεπει να κοιταξω?

Αν ομως μπορω να το γυρισω παλι στα αρχικα πιστευω δεν θα εχω προβλημα θα κανω δοκιμη και αν ανεβαζει θερμοκρασια το ξανα κανω οπως ηταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...