mpez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Καλημέρα σας.. Χρησιμοποιώ το εν λόγω πρόγραμμα σε συνεργασια με το DVD-/+RW που έχω.. Το πρόβλημά μου είναι το εξής.. Όταν κάνω rip/reencode μια ταινία των 9gb σε 4.3 και πάω να γράψω τον φάκελο VIDEO_TS σε DVDR δεν το δέχεται το πρόγραμμα λόγω της ονομασίας του φακέλου.. Τί να κάνω.. Το αντιγραφικό μου είναι SONY DRU-510A Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δεν κατάλαβα;; Δηλαδή τι μήνυμα λάθους σου βγάζει; Εμένα μια χαρά το κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μου βγάζει ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να συνεχίσει την εγγραφή.. Παράλληλα πρίν πατήσω Record ο φάκελος που δημιουργώ με όνομα VIDEO_TS αποκτά κόκκινα γράμματα.. Και εσύ το Veritas Record NOW DX έχεις; έκδοση; Μήπως πρέπει να κάνω update; Ποιο άλλο πρόγραμμα που να συνεργάζεται με το αντιγραφικό μου μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 το Nero 6 είναι συμβατό με το αντιγραφικό μου; αξίζει να το κατεβάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Έχω το Record Now Max 4.5 και τα γράφει όλα μια χαρά. Επίσης πάρα πολύ καλό είναι και το CopyToDVD. Και το Nero 6 Ultra πιστεύω πως θα κάνει τν δουλειά σου. Δεν το πολυχρησιμοποιώ βέβαια μιας και έχω βολευτεί μια χαρά με το CopyToDVD. Αλλά για πες...τι διαδικασία ακολουθείς στο Record Now; Για να πάρεις μια ιδέα κοίτα σε αυτό το thread την απάντηση που έχω δώσει στον kom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Το κατεβασα και ειμια πολύ ευχαριστιμενος.. Όσο για το άλλο.. Το είχα δεί χθες το thread και είδα την διαδικασία που λες.. Δεν διέφερε σε τίποτα από τα βήματα που ακολουθούσα.. Δεν ξέρω τι φταίει. Anyway.. Nero RULEZZ Now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeLLaRaS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 το Nero 6 είναι συμβατό με το αντιγραφικό μου; αξίζει να το κατεβάσω; Ναι αλλά δες αυτό πρώτα! Ίσος φανεί χρήσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.