Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερας σας, εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη. Ο υπολογιστης καθως λειτουργουσε κανονικα και επεστρεψα εντος 5 λεπτων, ειδα την οθονη του κλειστει.. Κουνισα το ποντικι αλλα δεν εγινε τιποτα και εκανα επανεκινηση. Απο την ωρα που του εκανα επανακινηση μου εμφανιζει το windows logo στο booting και κανει επανεκινηση συνεχια.. Ελεξα τα πυκνοτακια και δεν διεκρινα καποιο φουσκοματακι.Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο αλλα παλι τα ιδια.. Μετεφερα τον σκληρο μου σε αλλον υπολογιστη για να διαπιστοσω αν εχει παθει καποια βλαβη αλλα ο σκληρος δουλευει κανονικα..Μετεφερα και κατι αρχεια που χρειαζομουν..Δοκιμασα και εναν αδειο σκληρο να εγκαταστισω σε αυτον τα windows αλλα με το που φτανει στο windows logo. Συνεχιζει και κανει επανεκινηση.. Μπορει βα με βοηθησει καποιος με το προβλημα του υπολογιστη μου??

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει αλλα το ξανα εκανα και δεν αλλαξε κατι εχτος οτι αυτην την φορα δεν εκανε επανεκινηση αλλα κολισε στο windows logo.

Δημοσ.

<p>Ποσες ram έχεις; Αμα έχεις πχ τεσσερις ,  βγάλτες όλες και δοκίμαζε τες μία μία.</p>

Εχω 2χ4gb. Τις εχω δοκιμασει σε διαφορετικα slots και να ανοιξω τον υπολογιστη με την καθε μνημη ξεχωριστα πανω.. Επισεις κατι που ξεχασα, απο τις πολλες επανεκινησεις μου εμφανιζει και για το bootmgr αν αφισω να bootarei τον σκληρο και οχι το flashakiμε τα windows

CPU: Amd fx8320. MOTHERBOARD: Gigabite 970A-D3. RAM: KINGSTON 4gb 1866mhz hyper genesis. PSU: CORSAIR GS700. HARD DRIVE: KINGSTON BLACK 500GB

Δημοσ.

αν σου λεει για το bootmgr εχεις προβλημα με το boot.Δηλαδη δεν βρισκει συσκευη με software για να ξεκινιση.Τσεκαρε αν εχει βγει καποιος σκληρος.Αν δεν βγηκε πανε στα bios και βαλε boot priority 1 την συσκευη που εχεις τα windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν σου λεει για το bootmgr εχεις προβλημα με το boot.Δηλαδη δεν βρισκει συσκευη με software για να ξεκινιση.Τσεκαρε αν εχει βγει καποιος σκληρος.Αν δεν βγηκε πανε στα bios και βαλε boot priority 1 την συσκευη που εχεις τα windows

Ο σκληρος δισκος ειναι συνδεδεμενος με τα Windows και εμφανιζει αυτο το προβλημα και ακομα με την εγκατασταση των Windows κανει restart

Επεξ/σία από Gi0
caps lock off version
  • Moderators
Δημοσ.

:unsure:

Οκ, τo εκανα edit εγω για σενα.

Εαν θελεις βοηθεια φροντισε να τηρεις τους κανονες του forum απο το οποιο ζητας βοηθεια.

/offtopic over

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το θεμα ειναι να λυθει το προβλημα του

Να υποθεσω πως μου κανεις υποδειξη? Ή το μηνυμα σου βοηθα τον ts στο προβλημα του?

@miltosdim

Σε safe mode πως συμπεριφερεται ο υπολογιστης σου?

Δημοσ.

Να υποθεσω πως μου κανεις υποδειξη? Ή το μηνυμα σου βοηθα τον ts στο προβλημα του?

@miltosdim

Σε safe mode πως συμπεριφερεται ο υπολογιστης σου?

είτε safe σε mode διαλέξω είτε σε κανονική εκκίνηση του υπολογιστή είτε σε εγκατάσταση τον windows ο υπολογιστής κάνει restart κατά την εμφάνιση του λόγο τον windows

• Moderators
Δημοσ.

είτε safe σε mode διαλέξω είτε σε κανονική εκκίνηση του υπολογιστή είτε σε εγκατάσταση τον windows ο υπολογιστής κάνει restart κατά την εμφάνιση του λόγο τον windows

Κανε μια "μπακαλικη" δοκιμη: Tρεξε καποιο live cd οπως ενα Ubuntu. Δειχνει να λειτουργει ή παλι παρουσιαζει προβλημα?

Δημοσ.

Κανε μια "μπακαλικη" δοκιμη: Tρεξε καποιο live cd οπως ενα Ubuntu. Δειχνει να λειτουργει ή παλι παρουσιαζει προβλημα?
Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο θεμα ο επεξεργαστης 'η η μητρικη?? Και πως μπορο να το ελενξω.. Οσο για το ubuntu οτι βρηκα επρεπε να το πληρωσω. Ετσι κατευασα το kroppix αλλα δν το βρισκει για να το εκτελεση απο το Flashaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...