rayquaza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα στη παρεα Εχω ενα Samsung Galaxy Ace Plus (1.0GHz μονοπυρηνο 512Ram και θελω να παιζω παιχνιδια του DS και συγκεκριμενα κανενα ποκεμον να παιρναει η ωρα... Εχω βαλει το DraStic αλλα παιζει σε λιγο slow motion το παιχνιδι...Υπαρχει τροπος(ρυθμισεις στο προγραμμα) ή κανενα αλλο προγραμμα για να καταφερω να παιζω χωρις να κολλαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα στη παρεα Εχω ενα Samsung Galaxy Ace Plus (1.0GHz μονοπυρηνο 512Ram και θελω να παιζω παιχνιδια του DS και συγκεκριμενα κανενα ποκεμον να παιρναει η ωρα... Εχω βαλει το DraStic αλλα παιζει σε λιγο slow motion το παιχνιδι...Υπαρχει τροπος(ρυθμισεις στο προγραμμα) ή κανενα αλλο προγραμμα για να καταφερω να παιζω χωρις να κολλαει; Γιατι δεν παιζεις κανα πιο παλιο ποκεμον?Μια χαρα ειναι κ εκεινα και τα emulators τους ειναι και πιο ελαφρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayquaza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εδω και κατι μηνες τα παλια παιζω Αλλα τα χω καψει τοσα χρονια και παλιοτερα στο gba και δεν αξιζει εχω βαρεθει μετα απο ενα σημειο...ενω heart gold εχω παιξει 1 φορα ολη και ολη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εδω και κατι μηνες τα παλια παιζω Αλλα τα χω καψει τοσα χρονια και παλιοτερα στο gba και δεν αξιζει εχω βαρεθει μετα απο ενα σημειο...ενω heart gold εχω παιξει 1 φορα ολη και ολη.. Νομίζω, ότι, οι heart gold/soul silver, έχουν πρόβλημα, και crashάρουν όποτε να 'ναι ή δεν πετυχαίνει το save και κάτι τέτοια, είχα δοκιμάσει διάφορα patches αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Αν δουλεύουν κανονικά, στείλε PM με τις "πληροφορίες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayquaza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Θα στα στειλω σε λιγο γιατι εχει πεσει ο σερβερ με τις πληροφοριες Καμια λυση για το προβλημα μου μπαααα ε; Παλι με emerald θα τη βγαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα