Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι την "κληρονόμησα" από έναν φίλο,γι' αυτό και φαγώθηκα να την δοκιμάσω γιατί κάτι μου λέει ότι είναι έτη φωτός μπροστά από την τωρινή μου GT430.

Δημοσ.

ουου... μακραν..!! καμια σχεση..!!

εδω επαιζα μεχρι CRYSIS 2 σε 1080Ρ οθονη με την 4850 (την ειχα κι εγω πριν απο καιρο) ..! βεβαια με παραχωρησεις σε φιλτρα και εφε (λογω 512ΜΒ μνημης)... αλλα επαιζα..!!!  

αν ειναι καποια εκδοση με 1GB μνημη, ακομα παιζει....!!!

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι το σηκώνει το Crysis 2 σε 1080p ακόμα και σε Very High (το 'χω ψάξει στο YT χεχε),για αυτό άλλωστε παιδεύομαι να βρω μια λύση ώστε να την "παντρέψω" με το τωρινό μου σύστημα γιατί για νέο σύστημα,ούτε λόγος!

EDIT:Ναι η 1GB έκδοση είναι

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κανει οποιαδήποτε κινηση βεβαιώσου ότι η μητρική του Hp ακολουθεί καποιο απο τα κλασσικα ΑΤΧ προτυπα... διοτι αυτες οι εταιρίες πολλες φορες έχουν custom μητρικές.

Δημοσ.

Πριν κανει οποιαδήποτε κινηση βεβαιώσου ότι η μητρική του Hp ακολουθεί καποιο απο τα κλασσικα ΑΤΧ προτυπα... διοτι αυτες οι εταιρίες πολλες φορες έχουν custom μητρικές.

Πως μπορώ να βεβαιωθώ για αυτό;Στο internet που κοίταξα δεν βρήκα κάτι.Η μητρική μου είναι η 0AA8h.

Δημοσ.

Πως μπορώ να βεβαιωθώ για αυτό;Στο internet που κοίταξα δεν βρήκα κάτι.Η μητρική μου είναι η 0AA8h.

Πες ακριβώς το μοντελο του υπολογιστή...

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε,

HP DC7800 Small Form Factor

CPU:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz

RAM:3GB DDR2 332Mhz Dual Channel

MB:0AA8h (XU1 processor)

GPU:GeForce GT430 1GB OC

PSU:HP 240Watt

Πάρτε και ένα screenshot

post-272677-0-23627100-1383670619_thumb.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε κάτι καινούργιο.Γίνεται να βάλω αυτήν την μητρική και κτλ σε κουτί του ίδιου μοντέλου (HP DC7800) αλλά στο μεγάλο κουτί το convertible mini tower το οποίο έχει τροφοδοτικό 365Watt.Τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...