Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα... οταν ανοιγω το  pc  μου βγαζει αυτο το μηνυμα... cpu fan error press f1...και μετα οταν παταω  το κουμπι ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης μου... εχω κοιταξει αν δεν δουλευει ο ανεμιστηρας της  cpu... αλλα  λειτουργει κανονικα.. τι μπορει να φταιει; τι μπορω να κανω για να σταματησει να βγαινει το μηνυμα αυτο; ευχαριστω...

Δημοσ.

Βασικα αφου λειτουργεί κανονικα (δες λιγο και θερμοκρασίες με το hwmonitor) απλα ειναι καποιο error στο bios , μπορεις να μπεις στο bios να πας εκει που ειναι οι λειτουργίες για τα fans και να το κανεις disable το συγκεκριμένο

Δημοσ.

το εχω κοιταξει με το speccy...οι θερμοκασιες ειναι πολυ  κανονικες... απο που θα παω στο bios:και τι  θα αλλαξω εκει;

Δημοσ.

Στο bios καπου θα εχει επιλογές για του ανεμιστήρες και τις θερμοκρασίες , καπου εχει θα βρεις αυτο που ειναι για την cpu και θα το κανεις disable

Δημοσ.

Fans θα λεε φυσιολγικα και θα εχει και τις στροφές (rpm) που λειτουργεί πχ το cpu , θα λεει ξερω γω 6200 θα πατας επάνω και δεν εχει και επιλογή disable η ignore

Δημοσ.

Σου βγάζει αυτό το μύνημα γιατί μάλλον διαβάζει χαμηλές στροφές στο cpu fan όταν ξεκινά το  pc .Δοκίμασε από το βιος να ανεβάσεις τις στροφες του ανεμιστήρα (σε standard αν ήταν στο silent ή παραπάνω)

Δημοσ.

Άσχετο αλλά μήπως έχεις βάλει το βύσμα της CPU Fan σε άλλη θέση πχ σε υποδοχή FAN που προορίζεται για ανεμιστηράκι κουτιού και όχι ψύxτρας CPU; Γιατί το έχω δει αυτό.

Δημοσ.

Εχεις το γνησιο fan του cpu ? Το καλωδιο του cpu fan  πρεπει να το συνδεσεις στην υποδοχη CPU_FAN της μητρικης, τo εχεις συνδεσει εκει ?

Αν δεν βρεις ακρη μετρα την θερμοκρασια της cpu, και αν ειναι κανονικη κανε τα παρακατω...

Στο bios στην καρτελα boot --> boot configutation --> wait for f1 if error --> καντο disable, ετσι δεν θα ξαναβγει το press f1 ποτε :P

Ποναει κεφαλι ---> κοβεις κεφαλι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...