Προς το περιεχόμενο

ηχομπαρα η home cinema για το σαλονι μου

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσφατα αγορασα την παρακατω τηλεοραση http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10111652&cmicc=pathfinder&ref=bestprice.gr απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος ιδιαιτερα για την ποιοτητα εικονας.θελω ομως κατι πιο δυνατο στον ηχο χωρις ομως να εχω μεγαλες απαιτησεις.λογω μπατζετ προσανατολιζομαι στη λυση της ηχομπαρας.εχω βρει αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/119351-samsung-hwf350 και αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/119275-sony-htct60#prettyPhoto .προτιμω τη δευτερη γιατι ειμαι φαν της σονυ αλλα η πρωτη ειναι πιο φτηνη και εχει περισσοτερα watt.παρακατω παραθετω μια εικονα του σαλονιου μου για να μπορειτε να μου πειτε τι θα ηταν καλυτερο να επιλεξω.ηχομπαρα η να κανω λιγο υπομονη και να παρω ενα 5.1?ευχαριστω εκ των πρωτερων.

post-73526-0-54606700-1383470924_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

graphist83 εχεις δικιο αλλα το παλικαρι δεν ψαχνει για hi κατασταση απλος να βελτιωση λιγο τον χαλια ηχο που εχουν οι τηλεορασεις

η TV ειναι 40'' των 390ευρο και οπως ειπε δεν ψαχνει για κατι ακριβο οποτε εγω του προτεινω να παρει την φθηνη ηχομπαρα σαν την πιο φθηνη λυση και εαν θελει να ανεβει στα 169 ευρο να παρει 5+1 home cinema+Bluray Link.png Site: set και να ξεμπερδευει

εαν παρεις το σετ καντο ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 200ΕΥΡΟ

• Like 1

αφηστε τις ηχομπαρες,δεν προσφερουν πολλα,πλαστικα τενεκεδακια ειναι,παρε ενα ζευγαρι ενεργα κανονικα ηχεια και βαλτα δεξια αριστερα στην τηλεοραση,μπορει να χασεις λιγο σε ντιζαινια αλλα θα εχεις ουσιαστικη βελτιωση.

πες μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις και τι περιθωρια εχεις απο πλευρας χωρου (ποσο χωρο εχεις διπλα στην τηλεοραση).Μπορεις βεβαια να τα βαλεις και πλαγια τα ηχεια κατω απο την τηλεοραση,θα χασεις βεβαια σε στερεοφωνια αλλα ετσι και αλλιως με την ηχομπαρα το ιδιο και χειροτερα θα ηταν απο αυτη την αποψη.Καλες και προσιτες επιλογες εχουν εταιρειες οπως  behringer,fostex,krk,tannoy

Μπορεις να πας να τις ακούσεις και τις 2 και να κρίνεις. Για 5,1 θες πανω απο 350€ και να πεις οτι κατι κανει..

προς το παρων τη βγαζω με τη συνδεση που μου ειχες προτεινει απο την εξοδο των ακουστικων και ομολογουμενως βαραει πολυ καλα(ο απο κατω βαραει με το σκουποξυλο το ταβανι οποτε παιζω ps2) .το μονο μειονεκτημα ειναι πως πρεπει να δυναμωνω ενισχυτη και tv.αλλα και η ηχομπαρα εχει μπει στο προγραμμα και επειδη η sony ειναι κατασκευης μαλαισια και δινει ενα χρονο εγγυηση και η samsumg ειναι κατασκευης κινας και δινει δυο και ειναι και φτηνοτερη,θα προτιμησω τη δευτερη.υποτιθεται οτι αγοραζεις σονυ γιατι ειναι πιο ποιοτικη,,,, 

Tannoy Reveal 601A, KRK RP-6 G2,Behringer B-1031

Ωραία, κάτι τέτοιο περίμενα να δω.

Καλό είναι οταν θέλουμε να προτείνουμε κάτι, να αναλύουμε κάποια πράγματα. Όπως τις απαιτησεις του καταναλωτή, την χρηστικότητα - συμβατότητα σε σχέση με τις συσκευές που έχει. Πάμε λοιπόν για ανάλυση.

Τα monitor ηχεία προορίζονται για χρήση σε studio. Αυτό καθώς αναπαράγουν flat και ουδέτερο ήχο. Πράγμα πολύ χρήσιμο όταν θέλουμε να ακούσουμε την ηχογράφηση αυτούσια όπως γράφτηκε, χωρίς επιπλέον χρώματα, έτσι μπορεί ο ηχολήπτης να επέμβει όπου πρέπει ώστε να διορθώσει την καμπύλη. Αυτό όμως τα κάνει ακατάλληλα για μουσική καθώς ο κάθε χρήστης αναζητάει χρώματα και χροιές από τα ηχεία του.

Ο άνωθεν χρήστης θέλει ενα σύστημα σε συνδυασμό με την τηλεόραση του, με σκοπό την θέαση ταινιών και gaming. Εκει αναζητούμε τον εντυπωσιασμό (μονος του ανέφερε οτι του αρέσει να βαράει). Ενα flat ηχείο δεν μπορεί να το προσφέρει αυτό. Μια ηχομπαρα ομως με subwoofer μπορεί καθώς θα ''βαράει''

Στο θέμα της χρηστικότητας:

Tα monitor θέλουν line out σήμα. Η TV εχει μόνο optical και έξοδο ακουστικών. Απο τα ακουστικά το σημα που θα δεχτούν τα ηχεία, θα είναι προενισχυμενο αρα και ακατάλληλο καθώς θα κλιπαρουν. Αρα η ποιότητα στην οποία αναφέρεσαι παει περίπατο. Τέλος όταν θα θέλει να αυξομειώσει την ένταση? Θα σηκώνεται κάθε φορα γυρίζει το ποτενσιόμετρο για κάθε ηχείο ξεχωριστά??

Μια ηχομπαρα θα του προσφέρει: Έντονες χαμηλές (λογο sub) πράγμα που ζητάμε σε ταινιες και gaming, remote control, Bluetooth για σύνδεση με κινητά κτλ, ενω το βασικότερο προσφέρει και τις κατάλληλες συνδέσεις για μια tv.

Έτσι τα βλέπω εγω, ας τα ζυγίσει ο φίλος μας και να αποφασίσει.

προς το παρων τη βγαζω με τη συνδεση που μου ειχες προτεινει απο την εξοδο των ακουστικων και ομολογουμενως βαραει πολυ καλα(ο απο κατω βαραει με το σκουποξυλο το ταβανι οποτε παιζω ps2) .το μονο μειονεκτημα ειναι πως πρεπει να δυναμωνω ενισχυτη και tv.αλλα και η ηχομπαρα εχει μπει στο προγραμμα και επειδη η sony ειναι κατασκευης μαλαισια και δινει ενα χρονο εγγυηση και η samsumg ειναι κατασκευης κινας και δινει δυο και ειναι και φτηνοτερη,θα προτιμησω τη δευτερη.υποτιθεται οτι αγοραζεις σονυ γιατι ειναι πιο ποιοτικη,,,, 

Παλιές οι ιδεες για το θέμα της ποιότητας. Για να σε διαφωτίσω τα Γιαπωνέζικα προϊόντα απο το 1990 και μετα έριξαν κατα πολυ τα standards. Στους κάλους ενισχυτές ακομα νωρίτερα. Αρα μην βασίζεσαι σε φημες του παρελθοντος.

Ακουσε τες και τις 2 και θα καταλάβεις αμεσως ποια σου ταιριάζει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...