Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Το ρουτερ ειναι στο σαλονι και το pc σε αλλο δωματιο. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα usb wireless με αθλια αποτελεσματα. Σκεφτηκα powerline. Πρεπει να παρω 2 ωστε το ενα να μπει στο ρουτερ η ενα μονο του? Επισης μηπως υπαρχει καλυτερη λυση? Πχ καρτα δικτυου ασυρματη. Καλωδιο utp δεν γινεται να περαστει

Δημοσ.

θελεις οπως ειπες ενα για το ρουτερ και ενα ακομη για το χωρο που θες.το ρευμα ειναι τριφασικο η μονοφασικο διοτι παιζει θεμα συγχρονισμου

Δημοσ.

Εχω το αμεσως προηγουμενο μοντελο αυτου εδω:

http://www.skroutz.gr/s/3155168/TP-LINK-TL-PA2010P-AV200-Powerline-Adapter-with-AC-Pass-Through.html

και δεν εχω αντιμετωπισει το οποιοδηποτε προβλημα εδω και 1 χρονο που το χρησιμοποιω.

Το ενα πρεπει να μπει στο ρουτερ και το αλλο εκει που θες το ιντερνετ.

Δουλευουν κανονικοτατα πανω σε πολυμπριζο.

Δημοσ.

εχω της d-link αλλα σε καποιες πριζες δεν συγχρονιζει και οφειλεται οτι ειναι σε αλλη φαση απο αυτη που ειναι το ρουτερ.το πολυπριζο μια φαση εχει.αν ειναι ιδια με αυτη του πρωτου plc τοτε ναι δεν υπαρχει προβλημα

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί, devolo και Tp-link 500ρια είναι δοκιμασμένα σε τριφασικό και παίζουν άψογα... Το γράφουν έτσι και αλλιώς στις προδιαγραφές τους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί, devolo και Tp-link 500ρια είναι δοκιμασμένα σε τριφασικό και παίζουν άψογα... Το γράφουν έτσι και αλλιώς στις προδιαγραφές τους.

Όταν λες 500άρια, εννοείς αυτά: 111 -  222

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα, αναφερόμουν στα devolo και tp-link που έχω δοκιμάσει εγώ και αρκετοί άλλοι (και σε τριφασικό)

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα, αναφερόμουν στα devolo και tp-link που έχω δοκιμάσει εγώ και αρκετοί άλλοι (και σε τριφασικό)

Μπορείς να μου πεις κάποια μοντάλα από αυτά που έχεις δοκιμάσει, γιατί αύριο πάω για αγορά...!

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...