ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αμα βγει κατι παρομοιο κατω απο 500Ε ,ριξτε μου ενα Pm,περιμενω καμια καλη ευκαιρια υβριδικου για να αγορασω και εγω,,Περίμενε λιγο το dell venue 11 pro,αλλα με atom,γιατι ο haswell θα τσιμπαει λιγο!Υπαρχει και το asus transformer book t100 στα 400-500(μαζι με το keyboard και τα ms office home),παλι atom cpu και hd οθονη.Το venue θα ειναι fullhd ανεξάρτητος cpu!
alextrela172 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εδω το Dell http://www.amazon.com/Dell-Venue-Pro11i-2500BLK-Tablet-Windows/dp/B00FFVYUQY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1383469537&sr=8-3&keywords=dell+venue+11+pro 1
Prospector8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αυτο το dellακι θελω!! νομιζω οτι ειναι τρελο Vfm! Που μπορω να το βρω εκτος αμερικης?
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο το dellακι θελω!! νομιζω οτι ειναι τρελο Vfm! Που μπορω να το βρω εκτος αμερικης?Μονο pre order προς το παρον,απο amazon.de!Αλλα περιμενε γιατι μπορει οι τιμες να αλλαξουν γιατι δεν εχει μπει ακομη στο επισημο site της dell! Το καλο με το dell,εκτος απο ποιοτητα,θα εχεις και σοβαρο support στο Ελαδισταν! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
Prospector8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 δινεις μια Link γιατι δεν το βρισκω για καποιο λογο?
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακυρο,μονο το 8αρακι εχει.Μετα της 9 του μηνα θα το βγαλουν και στα ευρωπαικα amazon! Δες εδω στο 3:20 για το n-trig digitazer. Και εχει υποστηριξη στη σουιτα της Adobe Photoshop αν δεις το πρωτο link στο πρωτο μου μηνυμα. Ειναι πρωτοτυπο,τωρα δουλευουν τους drivers,για να το υποστηριξει!Τελος παντων,ειναι πολυ ευχαριστο που μετα απο τοσα χρονια αρχισαν να το δουλευουν και σ'αυτο το κομματι! Εγω θα παω στα σιγουρα,γιατι ετσι κι'αλλιως ολο το tablet μου αρεσει,δεν ειναι μονο το digitizer! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 1
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Να ερθει ο Δεκέβρης,να τελιωσουν ολες οι εταιρειες με τις παρουσιασει,να κανουμε ενα συγκεντροτικο με ολα τα νεα windows tablets,να ξερουμε τι εχουμε μπροστά μας! Να μπορει ο καθενας που ενδιαφέρεται για windows tablet,τι θα επιλεξει!
alextrela172 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από alextrela172 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα