ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ενω ειχα απελπιστει στο ψαξιμο για το ιδανικο υβρικο,τελικα επεσα πανω στο Fujitsu stylistic Q704! Product STYLISTIC Q704 Operating system: Windows 8.1 Pro 64-bit Windows 8.1 64-bit Windows® 7 Professional 64-bit Chipset Integrated Processor: Intel® Core™ i5-4200U processor, 3 MB, 1.6 GHz, up to 2.6 GHz Intel® Core™ i5-4300U processor, 3 MB, 1.9 GHz, up to 2.9 GHz Intel® Core™ i7-4600U processor, 4 MB, 2.1 GHz, up to 3.3 GHz 512 KB Supported capacity RAM (max.): 8 GB, Memory slot(s) LPDDR3 (1600 MHz)LPDDR3 (1600 MHz) Hard disk drive: SSD mSATA, 64 GB, FDE SSD mSATA, 128 GB, Opal TCG SSD mSATA, 256 GB, Opal TCG Interfaces: 1 x DC-in 1 x Audio: line-in / line-out 1 (digital) x Internal microphones 1 x Micro USB 2.0 x USB 2.0 total 1 x USB 3.0 total 1 x Docking connector for Port Replicator 1 x SIM card slot ( usable only with 3G/UMTS, 4G/LTE micro SIM ) 1 x Memory card slots Display 31.8 cm (12.5-inch), LED backlight, (Full HD), Anti-glare display, magnesium, 1920 x 1080 pixel 31.8 cm (12.5-inch), IPS dual digitizer(wacom digitizer!!!), Full HD, Glossy display, 1920 x 1080 pixel, 352 cd/m² Waterproof:IPX5 / 7 / 8 Dustproof:IP5X Graphics brand name: Intel® HD Graphics 4400 Camera Front camera 2 megapixel, rear camera 5 megapixel with autofocus and photo LED Weight:from 0.980 kg - Weight may vary depending on actual configuration (including battery pack) Height depending on Shell Dimensions (W x D x H) 309.6 x 199.3 x 11.9㎜ Audio codec:Realtek ALC283 Audio features:Built-in array microphone, 2x built-in speakers (stereo) 3G/4G (optional):UMTS Sierra Wireless EM8805 w/ GPS LTE Sierra Wireless EM7305 w/ GPS Wireless technologies:Intel® Dual Band Wireless-N 7260 2x2 AGN Antennas:2x dual band for WLAN, 2x for UMTS/LTE, Bluetooth shared with WLAN LAN:via cradle or optional cable accessory Intel® 218LM Modem type:Bluetooth 4.0 http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/superior/stylistic-q704/ 2
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 6-7 του Νοέμβρη θα παρουσιαστει επισημα! Η συγκεκριμενη σειρα,ειναι για τελειως επεγγελματικη χρηση,δε προοριζεται για απλη ultrabook/tablet χρηση! Η τιμη πιθανόν να κυμενεται απο 1200-2000$,αναλογα με τα specs! Να προσθεσω ακομη οτι το περσινο μοντελο ηταν με Matt οθονη και οχι με glossy,που ειναι σχεδων ολες οι touchscreen και το ποιο πιθανο να ειναι και αυτο! Απο ποιοτητα ειναι απλα κορυφη.Και το περσινο Q702 και απ'οτι φαινεται και το νεο Q704! Εγω περιμενω να βγει η ημερομηνια και θα το παρω απο αμερικη,εφοσον εχει international warranty! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Άντε παρτο να στο κάνω και Hackint0sh .. Επιτέλους ενα βημα μπροστά στα Ultrabooks που έχει και νόημα δηλαδή.. αν προσέξουν κ λίγο παραπανω τα πλαστικά τους - φινίρισμα τους θα σκίσει.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από MoviemakerGr 1
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Άντε παρτο να στο κάνω και Hackint0sh .. Επιτέλους ενα βημα μπροστά στα Ultrabooks που έχει και νόημα δηλαδή.. αν προσέξουν κ λίγο παραπανω τα πλαστικά τους - φινίρισμα τους θα σκίσει.. Ειναι απο μαγνισιο!Το προηγουμενο ηταν απο αλουμηνιο! Η ποιοτητα κατασκευης της συγκεκριμενης σειρας ειναι κορυφη! Ολοι οσοι το ειχαν ηταν καταευχαριστημενοι,απλα ειχε δυο φαουλ,τα οποια διορθωνονται στο καινουριο! 1.HD αντι για FullHD οθονη. 2.N-trig digitizer αντι wacom και αυτο προκαλουσε προβλημα στη σουιτα της adode,που μονο η wacom εχει drivers(windows&osx) για να δουλευεις με το stylus! Εχει τοσο καιρο που ψαχνω,με budget μεχρι τα 1500€ και δε εβρισκα κατι που να εχει ολα οσα ηθελα!Ευτυχως γιατι δεν αντεχω να περιμενω ακομη ενα χρονο μηπως βγαλουν κατι ολοκληρομενο! Υ.Γ.Θα μπουν μονο λογισμικα που υποστηριζουν touch! Windows&Ubuntu! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολυ καλη περιπτωση και μαλιστα με mat οθονη ενω ολα τα υπολοιπα εχουν την την αθλια glossy. Γνωριζεις απο εγγυηση τι παιζει? 1 η' 2 χρονια παρεχει? Παντως εγω εχω καταληξει στο Vaio Tap 11 κατα 95% η' ενα μικρο ποσοστο στο Vaio Flip.στις 13 ιντσες Ειναι και το θεμα ποτε θα κυκλοφορησουν στο αμαζον που θα κανω την αγορα. Στα 1199 ευρω και τα 2 με I5 Haswell. Για τη γραφιδα N-trig για δες εδω που ειναι η ιδια με το Vaio Duo 13 οπου ηδη κατοχοι της συσκευης ειναι ευχαριστημενοι. http://www.youtube.com/watch?v=yKp77ZVlYJ0 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από alextrela172
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευρωπη 2 χρονια και αμερικη 1χρονο με επεκταση μεχρι τα 3χρονια=international warranty! Εγω προτιμω 13αρι γιατι η περισσοτερη χρηση θα ειναι σαν ultrabook! Το vaio tab 11 το απορριψα λογο του μη αποσπομενου keyboard,το stylus που δε ξερω τι παιζει και τι τεχνολογια χρησιμοποιει και την υπερβολικη τιμη του για τα χαρακτηρηστικα που εχει! Το θετικο ειναι οτι για haswell tablet ειναι αρκετα λεπτο και ελαφρύ! N-trig ειχα,δεν ειναι ασχημη και εγω ήμουν ευχαριστημενος,απλα θελω wacom λογο της adobe! Δεν ασχολουμαι εγω,αλλα η κοπελλα μου και θελω να παρω κατι που να μπορει να το χρησιμοποιει και αυτη,για να σκιτσαρει!Τωρα εχει το bamboo create,αλλα θα ηταν καλυτερο να δουλευει απευθειας στο tablet. Και εκτος απο το stylus βοηθα και μια πιο μεγαλη οθονη! Ο λογος που το ψαχνω υπερβολικα,ειναι γιατι δε μ'αρεσει να αλλαζω συσκευες συχνα!Δε μ'αρεσει η διαδικασια του ψαξιματος και με ενοχλει να αγοραζω κατι και να το παραταω ή να το δινω για να παρω κατι αλλο! Δε με νοιαζει που θα ειναι πιο ακριβο απο αλλες επιλογες,φτανει να εχει αυτα που θελω και να κρατησει αρκετο καιρο! Πολυ καλη περιπτωση και μαλιστα με mat οθονη ενω ολα τα υπολοιπα εχουν την την αθλια glossy. Αν σου πω οτι προτιμω τη glossy απο τη matt!Αλλα δε με χαλα σα χαρακτηρηστικο! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
nickarmy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 και εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα αλλά πολλά τα λεφτά
alextrela172 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευρωπη 2 χρονια και αμερικη 1χρονο με επεκταση μεχρι τα 3χρονια=international warranty! Εγω προτιμω 13αρι γιατι η περισσοτερη χρηση θα ειναι σαν ultrabook! Το vaio tab 11 το απορριψα λογο του μη αποσπομενου keyboard,το stylus που δε ξερω τι παιζει και τι τεχνολογια χρησιμοποιει και την υπερβολικη τιμη του για τα χαρακτηρηστικα που εχει! Το θετικο ειναι οτι για haswell tablet ειναι αρκετα λεπτο και ελαφρύ! N-trig ειχα,δεν ειναι ασχημη και εγω ήμουν ευχαριστημενος,απλα θελω wacom λογο της adobe! Δεν ασχολουμαι εγω,αλλα η κοπελλα μου και θελω να παρω κατι που να μπορει να το χρησιμοποιει και αυτη,για να σκιτσαρει!Τωρα εχει το bamboo create,αλλα θα ηταν καλυτερο να δουλευει απευθειας στο tablet. Και εκτος απο το stylus βοηθα και μια πιο μεγαλη οθονη! Ο λογος που το ψαχνω υπερβολικα,ειναι γιατι δε μ'αρεσει να αλλαζω συσκευες συχνα!Δε μ'αρεσει η διαδικασια του ψαξιματος και με ενοχλει να αγοραζω κατι και να το παραταω ή να το δινω για να παρω κατι αλλο! Δε με νοιαζει που θα ειναι πιο ακριβο απο αλλες επιλογες,φτανει να εχει αυτα που θελω και να κρατησει αρκετο καιρο! P Αφου πάνω γράφω ότι εχει n-trig digitazer που ειναι εφάμιλλης ποιότητας με Wacom Επίσης το Vaio Tap εχει κανονικα απόσπομενο πληκτρολόγιο που δένει με μαγνήτη στο σώμα του tablet και μπορεις και σε απόσταση να το δουλεύεις εξιςου. Επίσης στα λεφτα του που ειναι σε νορμαλ έχεις την Pro έκδοση των Windows,3G/4G support,μαζί με την γραφίδα και το απόσπομενο dock keyboard. Και στην ουσια λόγω του χαμηλού βάρους παίζει καλύτερα και τον ρόλο του tablet και του ultrabook Εγω αντίθετα ψάχνω κατι ελαφρύ,πρακτικό και φορητό ασε που δεν θα το κρατήσω πάνω απο 1.5 χρόνο. Εδώ Ευρώπη να το περιμένεις το λιγότερο 1500 ευρω και το i5 μοντέλο το Fujitsu. Βέβαια αν το κρατήσεις σαν επένδυση τρώγεται κάπως η τιμη του,αλλα να κανεις και επέκταση εγγύησης όμως. Για το Vaio βρήκα επέκταση εγγύησης στα + 2 χρόνια με 89 ευρω στο public αλλα και παλι προτιμω να πάρω με τα λεφτα αυτα αξεσουάρ. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από alextrela172
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αφου πάνω γράφω ότι εχει n-trig digitazer που ειναι εφάμιλλης ποιότητας με Wacom Επίσης το Vaio Tap εχει κανονικα απόσπομενο πληκτρολόγιο που δένει με μαγνήτη στο σώμα του tablet και μπορεις και σε απόσταση να το δουλεύεις εξιςου. Επίσης στα λεφτα του που ειναι σε νορμαλ έχεις την Pro έκδοση των Windows,3G/4G support,μαζί με την γραφίδα και το απόσπομενο dock keyboard. Και στην ουσια λόγω του χαμηλού βάρους παίζει καλύτερα και τον ρόλο του tablet και του ultrabook Εγω αντίθετα ψάχνω κατι ελαφρύ,πρακτικό και φορητό ασε που δεν θα το κρατήσω πάνω απο 1.5 χρόνο. Εδώ Ευρώπη να το περιμένεις το λιγότερο 1500 ευρω και το i5 μοντέλο το Fujitsu. Βέβαια αν το κρατήσεις σαν επένδυση τρώγεται κάπως η τιμη του,αλλα να κανεις και επέκταση εγγύησης όμως. Για το Vaio βρήκα επέκταση εγγύησης στα + 2 χρόνια με 89 ευρω στο public αλλα και παλι προτιμω να πάρω με τα λεφτα αυτα αξεσουάρ. Μα αρχικα ημουν μεταξυ του venue 11 και του tab 11,απλα με χαλουσε ο y cpu(&hd 4200) που δε θα με κρατησουν καιρο και το stylus που δεν ειναι wacom-1024 pressure sensitive vs 256 n-trig και υποστηριξη στη σουιτα της adobe(illustrator,photoshop) που δεν εχει η n-trig!Το tab 11,εχω την εντυπωση οτι δε θα ειναι n-trig,αλλα active pen της sony.Εχει καπου που λεει για n-trig,γιατι δεν βρηκα κατι που να λεει τι τεχνολογια χρησιμοποιει για το stylus! Επισης στο tab 11 το keyboard δεν ειναι αποσπομενο,κολλαει με μαγνητες μονο οτα χρεισιμοποιηται σαν κάλυμμα και για να φορτησει! Το tablet μαλλον θα αγοραστει απο αμερικη,με επεκταση στα 3χρονια εγγυηση!Τιμη σε 3 μερες θα ξερουμε! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δες εδω στο 3:20 για το n-trig digitazer. Και εχει υποστηριξη στη σουιτα της Adobe Photoshop αν δεις το πρωτο link στο πρωτο μου μηνυμα. Και κανονικα το δουλευεις και σε αποσταση το dock Τσεκαρε και καποια επιπλεον video στο youtube επιης Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από alextrela172
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Η σελιδα της sony με μπερδεψε! Το βρηκα! http://www.cnbc.com/id/101147999
Prospector8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αμα βγει κατι παρομοιο κατω απο 500Ε ,ριξτε μου ενα Pm,περιμενω καμια καλη ευκαιρια υβριδικου για να αγορασω και εγω,,
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απο ομορφια,βαρος και διαστασεις τα σπαει το tab 11! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αμα βγει κατι παρομοιο κατω απο 500Ε ,ριξτε μου ενα Pm,περιμενω καμια καλη ευκαιρια υβριδικου για να αγορασω και εγω,, Εδω 10αρι τετραπυρινος Bay Trail ο πιο δυνατος της σειρας Τ και full hd οθονη 1920χ1200 http://www.amazon.de/Omni10-5600eg-Tablet-PC-Intel-schwarz/dp/B00FJV1F3G/ref=pd_sim_sbs_computers_42 Εδω με dock keyboard απο Asus. http://www.amazon.de/Transformer-Quadcore-Windows-Touchscreen-schwarz/dp/B00FJ2ZDEM/ref=pd_sim_sbs_computers_2 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από alextrela172 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα