egerthitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Κι ενώ μιλάμε για το πιο σιχαμένο και ενοχλητικό αρσενικό της Ελληνικής Διαφήμισης, βγήκε τώρα και το πιο ενοχλητικό θυληκό, που δεν είναι άλλη από την πουτάνα την Πετρούλα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, μην νομίζεται και 'μένα με ενοχλεί η φωνή της και θέλω να ψοφίσει αμέσως. Για να δούμε πόσο ενοχλείστε κι εσείς με αυτή την θυληκή σκουπιδομασκότ. 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Πέρασαν 6 ώρες κι ακόμα θεωρείται όπως την κατονομάζει ο ts; Αν είναι δυναμόν... Άιντε μωρέ ξυπνήστε... Κλείδωμα
daidalos1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Κι ενώ μιλάμε για το πιο σιχαμένο και ενοχλητικό αρσενικό της Ελληνικής Διαφήμισης, βγήκε τώρα και το πιο ενοχλητικό θυληκό, που δεν είναι άλλη από την πουτάνα την Πετρούλα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, μην νομίζεται και 'μένα με ενοχλεί η φωνή της και θέλω να ψοφίσει αμέσως. Για να δούμε πόσο ενοχλείστε κι εσείς με αυτή την θυληκή σκουπιδομασκότ. συμφωνω και εγω μαζι σου!! χαχααχχαχα
egerthitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Και για όσους δεν την ξέρουν, υπάρχει ένα βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=MQjFnj1fUSE
Sellers Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 2 θεματα ειναι υπεραρκετα για τις διαφημισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις