GIANNIS400 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 βρηκα αυτην την σελιδα, http://www.free.gr/get/index.php προσπαθησα να κανω εγγραφή άλλα καπου κόλλησα και δεν μπορω να εγγραφώ. Εχετε υποψη κανα link για δωρεαν ring tones με ξενες επιτυχιες? Exω το lumia 520 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Γιατι πολυ απλα να μη χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα στον υπολογιστη (τυπου Nero, mp3 Audio Editor κλπ) και απλα να κοψεις το τραγουδι στο σημειο που θελεις? Μου φαινεται πιο βολικο απο το να κατεβαζεις ready to use κομματια που αρχιζουν απο random σημεια. Just my 2 cents 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Έχω το zedge. Δεν είναι κακό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατι πολυ απλα να μη χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα στον υπολογιστη (τυπου Nero, mp3 Audio Editor κλπ) και απλα να κοψεις το τραγουδι στο σημειο που θελεις? Μου φαινεται πιο βολικο απο το να κατεβαζεις ready to use κομματια που αρχιζουν απο random σημεια. Just my 2 cents Απλά είναι μεγάλη μανούρα για κάποιον που δεν ξέρει πώς να το κάνει αυτό. Επίσης, γενικά σε τέτοια sites δεν αρχίζουν από random σημεία τα κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατι πολυ απλα να μη χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα στον υπολογιστη (τυπου Nero, mp3 Audio Editor κλπ) και απλα να κοψεις το τραγουδι στο σημειο που θελεις? Μου φαινεται πιο βολικο απο το να κατεβαζεις ready to use κομματια που αρχιζουν απο random σημεια. Just my 2 cents το windows media player κανει, και απο που να κατεβασω το nero? to νερο beta κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το windows media player κανει, και απο που να κατεβασω το nero? to νερο beta κανει? σουίτα εφαρμογων με διαφορες τετοιες λειτουργιες, μετατροπες βιντεο και μουσικων αρχειων. Αν θες την κατεβαζεις ολοκληρη ή μονο το κομματι που σε ενδαιφερει. http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm#.Unp0ujMVmb9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δες και το audacity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να κατεβασεις απο εδω http://www.zedge.net/ringtones/0-5-1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα