Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνο στο θεμα οτι ειναι πιο ακριβα αλλα αν προκειται για καθαρα επαγγελματικη αναγκη τοτε μην συγκρινουμε Mac Pro με αλλα μηχανηματα .

Τα hackintoshes αν στηθουν σωστα και αν ολα τα κομματια ειναι συμβατα, ειναι πιο reliable μηχανηματα, και αν τους ριξεις και πολλα φραγκα πανω, πατανε ΑΝΕΤΑ οποιο mac pro θες κατω! Με max budget 5000€ σκιζεις mac pro των διπλασιων χρηματων

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Hackintosh δεν ειναι λυση

(Φιλικα παντα) Μπορεις να μου δωσεις καποια σοβαρα επιχειρηματα; Γιατι να μην φτιαξω hackint0sh με 5000€ και 5 χρονια εγγυηση το καθε κομματι, και να αγορασω mac pro με παρα πολλα παραπανω χρηματα και εγγυηση 1 χρονο; Μη αναβαθμισιμο μηχανημα, και πολυ ακριβο για να εχει μονο 1 χρονο εγγυηση

Δημοσ.

Αν παρουμε θεμα εγγυησης ναι ειναι 1 χρονος αλλλα μπορεις να παρεις και AppleCare 3 χρονια, δεν μπορει κανεις να σου δωσει εγγυηση οτι ολα θα δουλευουν μια χαρα με το hackitosh ουτε για 1 μερα. Αναβαθμιζομενο μηχανημα ειναι και το Mac Pro οχι σε ολα τα part, εξαλλου πριν κανεις αγορα ξερεις πιστευω αν θα σου χρειαστει πχ εξαπύρηνος, δωδεκαπυρηνος επεξεργαστης. Μπορεις να μαζεψεις ενα μηχανημα με λιγοτερα λεφτα απο το Pro και πιο δυνατο, αλλα δεν παει να πει οτι θα σου χρειαστει ολοι η δυνατοτητα του. Τωρα αν ασχολεισαι με προγραμματα πχ video editing θα καταλαβαινες τι παει να πει να δουλευεις σε mac αλλα ειναι μια εμπειρια που δεν την εχεις λογικα. Τα μηχανηματα αυτα δεν εχω ακουσει απο καποιον να βγαινουν προβληματικα, το μονο που υπαρχει ειναι θεμα συγκρισης τιμων. Ειναι 2 διαφορετικες φιλοσοφιες που ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του. Καθαρα δικη μου αποψη εκφραζω και μιλαω παντα φιλικα :)

Δημοσ.

Αν παρουμε θεμα εγγυησης ναι ειναι 1 χρονος αλλλα μπορεις να παρεις και AppleCare 3 χρονια, δεν μπορει κανεις να σου δωσει εγγυηση οτι ολα θα δουλευουν μια χαρα με το hackitosh ουτε για 1 μερα. Αναβαθμιζομενο μηχανημα ειναι και το Mac Pro οχι σε ολα τα part, εξαλλου πριν κανεις αγορα ξερεις πιστευω αν θα σου χρειαστει πχ εξαπύρηνος, δωδεκαπυρηνος επεξεργαστης. Μπορεις να μαζεψεις ενα μηχανημα με λιγοτερα λεφτα απο το Pro και πιο δυνατο, αλλα δεν παει να πει οτι θα σου χρειαστει ολοι η δυνατοτητα του. Τωρα αν ασχολεισαι με προγραμματα πχ video editing θα καταλαβαινες τι παει να πει να δουλευεις σε mac αλλα ειναι μια εμπειρια που δεν την εχεις λογικα. Τα μηχανηματα αυτα δεν εχω ακουσει απο καποιον να βγαινουν προβληματικα, το μονο που υπαρχει ειναι θεμα συγκρισης τιμων. Ειναι 2 διαφορετικες φιλοσοφιες που ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του. Καθαρα δικη μου αποψη εκφραζω και μιλαω παντα φιλικα :)

Χρησιμοποιω πολυ final cut και logic pro x, δεν ειχα τα φραγκα για τον i7 και πηγα σε i5 αλλα τον εχω ξεζουμισει! Εγω δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης προβλημα, με κανενα προγραμα, αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι δεν ειναι unstable μηχανηματα, και τωρα στο mavericks ολοι εχουν προβληματα με κανονικους υπολογιστες apple, εγω με hackint0sh δεν εχω συναντησει ουτε ενα, και μαζι με μενα κανεις αλλος στο tonymacx86 δεν εχει κανει report για σφαλματα... Εδω δες 104 σελιδες αναφορες https://discussions.apple.com/thread/5481839?start=0&tstart=0

post-244242-0-73494300-1383487164_thumb.png

Screenshot απο το launchpad μου

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί και πιο παλιά. Αν επαγγελματικό σημαίνει ότι το χρησιμοποιείς πραγματικά στην δουλειά σου και η οποιαδήποτε βλάβη θα σου στοιχίσει σε χρήμα και χρόνο τότε θα χρειαστείς κάτι που θα έχει άμεση υποστήριξη.

Το να φτιάξεις μόνος σου το μηχάνημα κομμάτι-κομμάτι δεν είναι λύση.

Δημοσ.

Σε διπλανό φόρουμ είχα διαβάσει ένα παρόμοιο thread με πολύ καλή ανάλυση και δοκιμές για το τελικό σετάρισμα.

Νομίζω ότι με 1500 κάνει καλή δουλειά.

Δημοσ.

τουμπανο συνθεση 

Αυτό είναι παλαιό. ...

Πάντως με 5000€ φτιάχνεις διπλάσιας απόδοσης από αυτό  σε G34 και σου μένουν κι`όλας .

Τα έχουμε ξαναπεί και πιο παλιά. Αν επαγγελματικό σημαίνει ότι το χρησιμοποιείς πραγματικά στην δουλειά σου και η οποιαδήποτε βλάβη θα σου στοιχίσει σε χρήμα και χρόνο τότε θα χρειαστείς κάτι που θα έχει άμεση υποστήριξη.

Αν γνωριζεις πως και γιατι μια χαρα λυση ειναι .

Δεν βρισκω τον λογο για υπερκοστολογημενα ετοιματζιδικα της μισης αποδοσης ... Εκτός και αν το σύστημα πηγαίνει σε εταιρία όπου θα υπογράψει ο διευθυντής, αφού συνεννοηθεί με το λογιστήριο, αφού συνεννοηθεί με τον  διευθυντή παραγωγής και αφού αφού αφού κ.λ.π.... για να γίνει η αγορά κ.λ.π.

Το λέω αυτό γιατί θες ΔΙΠΛΑΣΙΑ χρήματα για ίδιας απόδοσης σύστημα σε έτοιμο !!! Κάλλιστα λοιπόν παίρνεις και 2ο καβάτζα , για τυχόν πρόβλημα στο πρώτο και έως ότου να γίνει η αντικατάσταση του προβληματικού part, χρησιμοποιείς το 2ο.

Δημοσ.

Ισχύει θα μπορούσε να πάει σε ένα workstation της DELL  να έχει και το online suport.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε: "No limit"

Μάλλον ξέρουμε τη κατάληξη του θέματος.

Όταν βγαίνει ο άλλος και προτείνει 1000 ευρό ram εδώ δεν φταίει ο ts αλλά τα troll.

Δημοσ.

Πιστευω οτι εχει να κανει με τα προγραμματα που χρησιμοποιεις.

Γενικα οι Intel εχουν πολυ καλες επιδοσεις (σιγουρα καλυτερες απο τους αντιστοιχους AMD) σε rendering/post processing (κυριως λογω hyper threading και quicksync). Απο εκει και περα, σε περιπτωση που χρησιμοποιεις After FX / Premiere, τοτε ακομα μεγαλυτερο πλεονεκτημα θα σου δωσει μια δυνατη nvidia kepler καρτα (670 / 770 + ) γιατι η σουιτα της Adobe παιρνει μεγαλο boost απο το CUDA.

Μπορεις αν θες να παρεις και ενα motherboard που να εχει lucid virtu MVP πανω ωστε να συνδυαζεις CUDA στο preview και quicksync στο rendering, κερδιζοντας παρα πολυ ταχυτητα κατα το rendering...

Δημοσ.

Όταν βγαίνει ο άλλος και προτείνει 1000 ευρό ram εδώ δεν φταίει ο ts αλλά τα troll.

ειδες εσυ να λεει πουθενα οριο στην μνημη ??

οταν βγαινει κ λεει ο ts  χωρις ορια γιατι να μη τον τρολαρει ο αλλος αυτον που τρολλαρει  ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...