Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 SMS Πρόβλημα

WesterlyCarrot9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι με τα SMS στο iphone μου. Για κάποιο λόγο (και αυτό γίνεται όποτε στέλνω σε ένα συγκεκριμένο άτομο μόνο) ενώ γράγω κανονικά αυτο που θέλω να στείλω, όταν το λαμβάνει έχουν αντικατασταθεί είτε κάποιες λέξεις είτε κάποια πρόταση ή το μισό μήνυμα με

πιο παλιά μηνυματα που του έχω στείλει. Σβήσαμε το ιστορικό πολλές φορές, έκανα reset τη συσκευή, η αυτόματη διόρθωση και τα λοιπα είναι deactivated αλλά είναι λες και τα αποθηκεύει κάπου αλου και δε διαγράφονται με τίποτα Ο.ο Καμια βοήθεια?

Παίζει να υπάρχει θέμα μεταξύ iOS και Android Icream Sandwich?

P.S.: Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το iOS 6? Γιατί δεν τρελάθηκα κιόλας με το 7 και στο Iphone 4 δεν την παλεύει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι με τα SMS στο iphone μου. Για κάποιο λόγο (και αυτό γίνεται όποτε στέλνω σε ένα συγκεκριμένο άτομο μόνο) ενώ γράγω κανονικά αυτο που θέλω να στείλω, όταν το λαμβάνει έχουν αντικατασταθεί είτε κάποιες λέξεις είτε κάποια πρόταση ή το μισό μήνυμα με

πιο παλιά μηνυματα που του έχω στείλει. Σβήσαμε το ιστορικό πολλές φορές, έκανα reset τη συσκευή, η αυτόματη διόρθωση και τα λοιπα είναι deactivated αλλά είναι λες και τα αποθηκεύει κάπου αλου και δε διαγράφονται με τίποτα Ο.ο Καμια βοήθεια?

Παίζει να υπάρχει θέμα μεταξύ iOS και Android Icream Sandwich?

P.S.: Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το iOS 6? Γιατί δεν τρελάθηκα κιόλας με το 7 και στο Iphone 4 δεν την παλεύει :P

Το  iOS 6 δε μπορείς να το επαναφέρεις παρά μόνο αν είχες jailbreak ή σωσμένα τα SHSH μέσω tinyumbrella στον υπολογιστή. Μόνο τότε μπορείς με συγκεκριμένη διαδικασία να το ξαναπεράσεις αλλιώς δε γίνεται. 

Δεν το έχω ξανακούσει το πρόβλημα αυτό, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα αυτουνού που τα λαμβάνει?

Έψαξα στο internet μήπως υπάρχει τυχόν πρόβλημα SMS μεταξύ των δύο λειτουργικών αλλά δε βρήκα κάτι. Τι να πω...θα το ψάξουμε αν είναι και βλέπουμε.

Jailbreak αξίζει να το κάνω? Είναι εύκολη η διαδικασία?

Έψαξα στο internet μήπως υπάρχει τυχόν πρόβλημα SMS μεταξύ των δύο λειτουργικών αλλά δε βρήκα κάτι. Τι να πω...θα το ψάξουμε αν είναι και βλέπουμε.

Jailbreak αξίζει να το κάνω? Είναι εύκολη η διαδικασία?

Αν είσαι 7 δεν έχει jailbreak ακόμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...