Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχει το εξής θέματακι. Η μητρική μου γραφεί πως δεν δέχεται πάνω από 95 watt επεξεργαστή.

Το είδα κι εγώ το bios update που πρέπει να κάνω αλλά το τρέμω γιατί δεν το ξερω καθόλου....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δεν ειναι τιποτα, θα σε οβηθησουμε εμεις . Ακομα και απο το windows γινεται μεσω του προγραμματος της MSI .

Ε τότε ψάχνω επειγόντως αυτούς τους 3:

Phenom II X6 Thuban HDT55TWFK6DGR 1055T 200 2.80 3M 6M E0 95   7388v1D.zip Phenom II X6 Thuban HDT45TWFK6DGR 1045T 200 2.70 3M 6M E0 95   7388v1D.zip Phenom II X6 Thuban HDT35TWFK6DGR 1035T 200 2.60 3M 6M E0 95

Απο 1055T και επάνω θα πας .

Αλλά στείλε στην MSI ένα MAIL να ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να παίρνει και 1090T , 1100Τ η μητρική αφού τους έχει στην λίστα.

Εχει κάποιο rev η μητρική σου ?

Κοίτα τι γράφει !!!

Please note that if your board begins with this serial number, 601-7388-010, your board will only support cpu’s of 95 Watt and lower. You cannot connect a CPU of 125 Watt since this will damage your board.

Δες λοιπόν τον σειριακό αριθμό της μητρικής σου και πες μας αν ξεκινά από αυτά ...

Αν είναι διαφορετικός κοίταξε για 1090T , αν ξεκινά με αυτά τα νούμερα για 1055T .

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον σειριακό αριθμό τον έχει μόνο πάνω στη μητρική; Αλλοιώσ μπορώ να τον βρω;

Πάνω στην μητρική γραφεί μόνο 7388.

Λέω να μην το ρισκάρουμε και να πάμε στα 95 watt που είναι σίγουρο.

Μήπως να κάνω το bios update έτσι κι αλλιώς;

Υγ. Πάντως ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Πάνω στην μητρική είναι γραμμένος !

Ανοιξε το κουτί κοίταξέ τον και πράξε ανάλογα.

Ότι και να είναι εγώ θα έβαζα ψύξη στο VRM . Εξάλλου το κόστος της είναι πολύ μικρό. :-D

px.

http://i116.photobucket.com/albums/o29/HenryW1/Forum%20album/K9A2-CF_zps8f78045c.gif

H έκδοση V2.0 έχει επάνω από την μαμά και παίρνει 125watt TDP cpu .

Δημοσ.

Στη μητρική γραφεί μόνο αυτό....

Μπορείς να ξαναστείλεις την εικόνα γιατί δεν μου το βγάζει.

Δημοσ.

Λοιπόν, κάθησα και είδα με προσοχή τη μητρική.

Δεν γράφει πουθενα μεγάλο σειριακό αριθμό.

τους αριθμούς που γράφει τους έβγαλα φώτο:

20131103_111344.jpg

20131103_111355.jpg

20131103_111443.jpg

20131103_111458.jpg

Μέχρι που έστειλα και email στην MSI:

Hello,

I have a Motherboard: MSI K9A2 CF (MS-7388).

As you can see at the page of the motherboard, there is a warning:
Please note that if your board begins with this serial number, 601-7388-010, your board will only support cpu’s of 95 Watt and lower. You cannot connect a CPU of 125 Watt since this will damage your board.

How can I determine whether I have such a serial?
Please note than I have opened my pc case and inspected thoroughly the motherboard.
But I cannot find any serial.

Please check the photos included in this email.

Thanks in advance,

Λες να μου απαντήσουνε;;;

Πάντως στο AIDA64 αυτά μου βγάζει το tab μητρική:

msi.JPG

Δημοσ.

Είναι λίγο σουρεαλιστικό αυτό που ζω 2 η ώρα το βράδυ αλλά δυστυχώς δεν διακρίνεται καλά όλο το serial'....

Αυτό που φαίνεται πάντως είναι 7388_010 αλλά δεν φαίνεται πως ξεκινάει.... Αν είναι μέ το επίφοβο 601 τότε πάμε για επεξεργαστή στα 95...

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση(αν γινεται οικονομικα)ειναι να πουλησεις μητρικη/επεξεργαστη/μνημη και να πας σε κατι καινουργιο.

Εναλλακτικα,αν αυτο ειναι δυσκολο γιατι περναμε κριση,πουλησε την μητρικη και αγορασε μια μεταχειρισμενη αξιολογοτερη. Μετα βαζεις στην καλυτερη εναν ισχυροτερο επεξεργαστη.

Δημοσ.

Μου απάντησε η msi επιβεβαιώνοντας πως έχω την μητρική που φοβόμουνα.

Φίλε παραπάνω, η καλύτερη σαφώς λύση είναι το μνήμη ραμ επεξεργαστής πακετάκι αλλά προσπαθώ να μην ξεφύγω από τα οικονομικά μου.

Νομίζω ότι μια βασική αναβάθμιση γι αυτά που χρειάζεται να πάρει αέρα το συστήματακι είναι μια έστω 4πυρηνη cpu

Δημοσ.

αν δεν θες να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις ολη την πλατφορμα, καθως ειναι και κοστοβορο, εγω θα σου πω το εξης απλο. 

μιας κι εχεις, αρκετα καλη βαση, μπολικη RAM, καλη καρτα γραφικων, παρε οποιαδηποτε CPU βρεις απο τις παρακατω σειρες

ATHLON II   Χ3 - Χ4 
PHENOM II X3 -X4  

μεχρι  95W TDΡ..!    μην ψαχνεις να βρεις τα ΤΟΡ, ειναι αφενος δυσκολο να βρεθουν και αφετερου, ρισκαρεις να εχεις προβληματα με την μητρικη.  

οι διαφορες που θα δεις απο τον 5050Ε, και στις 2 χρησεις που κανεις, θα ειναι χαωδης..!!!  

εδω..,  εγω ειδα τεραστια διαφορα απο ATHLON II X2 250 σε Χ3 425.  φαντασου εσυ...!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...