darktraitor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα απο το πρωι.Το pc bootarei κανονικα αλλα η οθονη μου βγαζει no signal τι μπορει να φταιει?Εβγαλα την καρτα γραφικων και τη εβαλα παλι αλλα τιποτα το τροφοδοτικο δουλευει γιατι ολα τα ανεμιστιρακια δουλευουν η καρτα γραφικων ο σκληρος το cd rom τρεχει...τι μπορει να φταιει?Επισυς το συνδεσα και σε μια αλλη οθονη με hdmi παλι και παλι no signal.Ευχαριστω πολλη τα χαρακτηριστηκα ειναι απο κατω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μπορεις να δοκιμασεις μια αλλη καρτουλα γραφικων?
Iris_89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Κάνει beep το μηχάνημα όταν ανοίγει? Αν κάνει ένα, έχει πιάσει στατικό ηλεκτρισμό η θύρα, αποσύνδεσε το τελείως από την πρίζα. Αν κάνει πάνω από ένα, πρόβλημα είτε η κάρτα γραφικών ή κάποιο άλλο κομμάτι. Αν δεν κάνει beep, μάλλον καμμένη μητρική.
darktraitor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ποτε δεν μου εκανεν beep αν ηταν καμμενη η μητρικη θα εβγαζε τα κοκκινα ledakia που εχει?Φοβαμαι για στατικο ηλεκτρισμο αν εχει γινει κατι τετοιο να το αφισω χωρις ρευμα μεχρι αυριο το πρωι?
Iris_89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Χμ, περίεργο, γιατί όλα τα μηχανήματα-πλην των laptop-κάνουν beep όταν ξεκινάνε, συγκεκριμένα 1. Μπορεί να μην είναι συνδεδεμένο το ηχείο της μητρικής και γι' αυτό να μην έχεις ακούσει ποτέ κάτι. Όσο για την πρίζα, άστο 10' εκτός και ξαναπροσπάθησε.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Χμ, περίεργο, γιατί όλα τα μηχανήματα-πλην των laptop-κάνουν beep όταν ξεκινάνε, συγκεκριμένα 1. Μπορεί να μην είναι συνδεδεμένο το ηχείο της μητρικής και γι' αυτό να μην έχεις ακούσει ποτέ κάτι. Όσο για την πρίζα, άστο 10' εκτός και ξαναπροσπάθησε. πρεπει να χεις συνδεσει το speaker εξαρτηματακι για να σου κανει το beep!
darktraitor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τιποτα ακομα παιδια δεν ξερω τι αλλο να κανω...
Iris_89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Η μητρική σου έχει ενσωματωμένο ηχείο ή έχει ξεχωριστό? Αν έχεις ξεχωριστό, το έχεις συνδέσει? ( Κοίτα το #8 ) Έχει ανάψει κόκκινο led? Κοίτα, το οτι ακούς τα ανεμιστηράκια δεν σημαίνει πως δουλεύει κανονικά ο υπολογιστής. Εφόσον έχεις δοκιμάσει άλλη κάρτα γραφικών και δεν αλλάζει κάτι, τότε φταίει μάλλον η μητρική. Αν έχεις κάποιον άλλο υπολογιστή, βάλε την κάρτα σου να βεβαιωθείς. Τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι, αλλιώς δεν θα έπαιρναν αρκετό ρεύμα σκληροί κτλ.
darktraitor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οσο αφορα αυτο δεν ξερω φιλε μου....Παντως σε ολη την asus crosshair v formula z ολα τα λεντακια ειναι ανοιχτα...
Iris_89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έχεις πολύ καλή μητρική btw. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις την κάρτα γραφικών σου σε άλλο μηχάνημα, να δεις πως δεν έχει πρόβλημα. Από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Έλεγξε επίσης τα καλώδια.
darktraitor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 θα παει σε τεχνικο την δευτερα..αντε να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα