Προς το περιεχόμενο

"the system cannot find the file specified "

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κατεβασει σε .rar ενα πακετο της microsoft . το χω κανει extract και οταν παω να το κανω setup μου βγαζει  "the system cannot find the file specified " ........είδα καποια πραγματα στο  google

αλλά είχε παραδείγματα διαφορετικα απο το δικό μου. δηλ.οχι σε  setup ενος προγραμματος.

Ξέρει κανεις πως μπορω να το λύσω ?

Να πω επισης οτι
1)το προγραμμα ειναι το Microsoft Expression Studio  ,το εχω κατεβασει αυθεντικο 

2) το O.s μου ειναι win7 αυθεντικα activated 

Δημοσ.

Μηπως δεν το κατέβασε σωστά ? γιατι καμια φορα αν και φαίνεται οτι εχεις κατεβάσεις ενα πρόγραμμα κανονικα τελικα δεν κατέβηκε οπως έπρεπε ειδικα αν ειναι σε rar

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να κανω κατι δηλ. για να κατεβει κανονικα ή να μην κατεβει σε rar ? 
το κατεβαζω απο site σχολης που δινουν δωρεαν  προιοντα της Microsoft 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

post-247044-0-63527900-1385545097_thumb.png   επισης μου βγαζει το παρακατω οταν παω να κανω setup αλλο προγραμμα αυθεντικο της Microsoft.......ξερει κανεις τι να κανω ?

Δημοσ.

Στο screenshot προσπαθείς να τρέξεις το setup μέσα από το iso, το οποίο άνοιξες με το winrar, το οποίο με την σειρά του έχει κάνει προσωρινή αποσυμπίεση όλων των αρχείων στον φάκελο C:\users\σταυρος\appdata\temp\rar$fxa0.869\ και προσπαθεί να ανοίξει ένα license file μέσα από το παραπάνω συρφετό το οποίο είναι στον υποφάκελο setup με το όνομα xsetuplic.dll

Ουφ, κουράστηκα μόνο που το σκέφτομαι.

Φίλε βάλε το daemon tools lite (http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite), την free έκδοση, τρέξτο και δημιούργησε ένα εικονικό drive και φόρτωσε το iso στο drive αυτό ή μέσα από το πρόγραμμα ή με δεξί κλικ στο iso. Έτσι θα λειτουργεί τουλάχιστον σωστά η δομή των αρχείων. Αν επιμένει να βγάζει σφάλματα τότε θα δούμε τι άλλο φταίει.

Το λειτουργικό είναι win7 32 ή 64;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...