cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ας ειναι οι πυκνωτες ενταξει. εσυ πρεπει να σιγουρευτεις οτι φταιει η καρτα. μην τυχον και ειναι κατι αλλο, και κανεις περιττες κινησεις!!! προσπαθησε να την δοκιμασεις σε καποιο αλλο πισι. αλλα, προσεξε.., οπου την δοκιμασεις, να κανεις καθαρη εγκατασταση DRIVERS.! δλδ, αν πας πχ σε ενα φιλο σου που εχει NVIDIA, μην νομισεις οτι βγαζοντας αυτη και βαζοντας τη δικη σου, θα λειτουργησουν ολα τελεια..!! οκ?
MiRo31285 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ας ειναι οι πυκνωτες ενταξει. εσυ πρεπει να σιγουρευτεις οτι φταιει η καρτα. μην τυχον και ειναι κατι αλλο, και κανεις περιττες κινησεις!!! προσπαθησε να την δοκιμασεις σε καποιο αλλο πισι. αλλα, προσεξε.., οπου την δοκιμασεις, να κανεις καθαρη εγκατασταση DRIVERS.! δλδ, αν πας πχ σε ενα φιλο σου που εχει NVIDIA, μην νομισεις οτι βγαζοντας αυτη και βαζοντας τη δικη σου, θα λειτουργησουν ολα τελεια..!! οκ? Ναι αυτο το ξεεω.. ευχαριατω!
iliaskotzias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα τι έκανες τελικά τιν εβαλες σε αλο pc? να δεις αμα δουλευει σωστα και ποσο θερμοκρασιa βγάζει πριν κάνεις κατι σιγουρεψου οτι δεν δουλεύει γιατι ειναι καλή καρτα απο πού εισαι?
MiRo31285 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Η καρτα παιδες εχει καψει μνημες 90% μου ειπαν κ οτι δεν συμφερει να την φτιαξω. Παραγγειλα ηδη μια 7790 directCU oc 1gb.. Αν ξερει καποιος που μπορω να την επισκευασω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και οχι με 50-100€ ας μου προτεινει.. καλησπέρα τι έκανες τελικά τιν εβαλες σε αλο pc? να δεις αμα δουλευει σωστα και ποσο θερμοκρασιa βγάζει πριν κάνεις κατι σιγουρεψου οτι δεν δουλεύει γιατι ειναι καλή καρτα απο πού εισαι? Ειμαι απο αργολιδα φιλε μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα