MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξαφνικα εκει που δουλευε και επαιζα μαναντζερ 2014 beta μου εκλεισε η οθονη(μπηκε σε αναμονη.) εκανα επανεκινηση με το κουμπι ρεσταρτ που εχει ο υπολογιστης πανω. ανοιξε σαν να μην συνεβει τιποτα. εκανα φορματ,μπηκα ΒΙΟS και ειχε γκρι φοντο με μπλε γραμματα(οπως παντα) και τελιτσες ροζ.. οταν πηγα να βαλω το αερο θεμα μου βγαζει μια μπλε οθονη σκετη χωρις γραμματα κλπ,μια μπαινει σε αναμονη η οθονη και αλλη βγαζει ενα σκετο γκρι χρωμα. επισης επαναφερεται ΜΟΝΟ με ρεσταρτ. δεν πιανει τιποτα απο κουμπια κλπ κλπ ουτε alt+tab ουτε ctrl+alt+del τιποτα. να αναφερω πως δεν εχει γινει ποτε overclock και προσεχα το μηχανημα σαν τα ματια μου. προφανως απ οτι σκεφτομαι οταν ζοριστει η καρτα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟ ΘΕΜΑ των windows μολις πατησω να αλλαξει θεμα γινεται μπλε η γκρι η οθονη και θελει restart ο υπολογιστης αλλιως δεν δουλευει. αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει καλως. η καρτα ati radeon hd 6870 συνεργαζεται στο κουτι μου με:-amd athlon x6-asus formula crosshair iv -4gb ram αν παιζει ρολο αυτο. και το καθαριζω μια φορα το μηνα εχει δεν εχει σκονη. θερμοκρασια δεν παρατηρησα να ανεβαζε ποτε. την συνδεσα σε αλλη θυρα μητρικης παλι τα ιδια.την συνδεσα με HDMI εξοδο οχι με την DVI που χρησιμοποιω συνηθως παλι τα ιδια. αρα σιγουρα ειναι θεμα καρτας και οχι καλωδιου η μητρικης κλπ κλπ. ο αδερφος μου ειπε οτι ισως ειναι ΡΑΜ της καρτας γραφικων. αλλα πως γινεται να δειχνει εικονα κανονικα? βοηθεια παρακαλω εχω σκασει τοσα λεφτα και τωρα δεν εχω υπολογιστη ουτε εγγυηση εχει,μου εχει ληξει απο 12 ιουλιου...
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Tα artifacts συνήθως οφείλονται σε υπερθέρμανση. Δες λίγο θερμοκρασίες τώρα που έχεις το πρόβλημα. Αν είναι υψηλές, μάλλον χρειάζεται αλλαγή πάστας. Σε περίπτωση που οι θερμοκρασίες είναι οκ, ίσως έχει σκάσει κανένας πυκνωτής πάνω στην κάρτα (μου έτυχε πρόσφατα, έβγαζε ροζ-μοβ κουκίδες ακόμα και πριν το boot). Αλλάζεις τον πυκνωτή και είσαι οκ. Τώρα αν όντως φταίει κάποια μνήμη της κάρτας, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά...
MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Tα artifacts συνήθως οφείλονται σε υπερθέρμανση. Δες λίγο θερμοκρασίες τώρα που έχεις το πρόβλημα. Αν είναι υψηλές, μάλλον χρειάζεται αλλαγή πάστας. Σε περίπτωση που οι θερμοκρασίες είναι οκ, ίσως έχει σκάσει κανένας πυκνωτής πάνω στην κάρτα (μου έτυχε πρόσφατα, έβγαζε ροζ-μοβ κουκίδες ακόμα και πριν το boot). Αλλάζεις τον πυκνωτή και είσαι οκ. Τώρα αν όντως φταίει κάποια μνήμη της κάρτας, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά... φιλε μου οταν τον ανοιξω ανοιγει κανονικα και δουλευει χωρις κανενα προβλημα. αν μπω στο BIOS μου βγαζει τις κουκιδες. αν δεν μπω μπαινει κανονικα και δεν κανει τιποτα στην οθονη παραξενο. ΕΚΤΟΣ αν αφου μπω βαλω το θεμα αερο. τοτε εκει κολλαει.. εννοω οτι και τωρα που εχω να την βαλω την καρτα πανω απο χθες και ειναι ολα κρυο απο θερμοκρασια αν τον ανοιξω και δειχνει το σημα τησ ASUS ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΒΟΥΛΙΤΣΕΣ κλπ κλπ αλλα αν μπω στο BIOS εχει βουλιτσες ροζ. χωρις να ζεσταθει η να χει δουλεψει πανω απο 4'..
johnyblack Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 η καρτα σου αφησε χρονους. δες αν εχει εγγυηση(ειχαν για 2 χρονια συνηθως) μεχρι να βρεις λυση μπορεις να συνδεσεις στην Onboard την οθονη σου(αν εχει)
MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 επισης οσο εχω το θεμα στο windows basic και οχι στο aero theme δεν κολλαει δεν δειχνει ΤΙΠΟΤΑ στην οθονη. δουλευουν ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ.. αν πατησω να βαλω το aero απο το personalize αμεσως κολλαει και δεν δειχνει τιποτα. ολο αυτο εγινε ξαφνικα μεσα σε 2 μερες. στην αρχη ειχα μερικα φλικερ και μετα απο 10' ξεκινησε να μην δειχνει εικονα. δεν την ζορισα ουτε την εχω κανει ποτε overclock την καρτα. απλα τωρα αφου μου το κανε 2-3 φορες και εβγαζε τις βουλες στο BIOS προτιμησα να την βγαλω και να την αφησω στην ακρη αφου αφαιρεσα τους drivers ολους και τους ξαναβαλα και εκανα και 2 φορματ ΜΠΑΣ ΚΑΙ. η καρτα σου αφησε χρονους. δες αν εχει εγγυηση(ειχαν για 2 χρονια συνηθως) μεχρι να βρεις λυση μπορεις να συνδεσεις στην Onboard την οθονη σου(αν εχει) τι εννοεις? μολις εχασα 200ευρω?? :'( :'(δεν φτιαχνεται? δεν σωζεται?
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Θερμοκρασία μπορεί να ανεβάσει και σε 20 δευτερόλεπτα αν έχει πρόβλημα, δε χρειάζεται να τρέχεις παιχίδι ή το αέρο με τις ώρες. Τσέκαρε θερμοκρασίες να δεις αν χρειάζεται αλλαγή πάστας. Επίσης κάνε οπτικό έλεγχο στην κάρτα για προβληματικό πυκνωτή.
MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Θερμοκρασία μπορεί να ανεβάσει και σε 20 δευτερόλεπτα αν έχει πρόβλημα, δε χρειάζεται να τρέχεις παιχίδι ή το αέρο με τις ώρες. Τσέκαρε θερμοκρασίες να δεις αν χρειάζεται αλλαγή πάστας. Επίσης κάνε οπτικό έλεγχο στην κάρτα για προβληματικό πυκνωτή. για οπτικο ελεγχο βγαζω την ψυκτρα η οχι? πως το εννοεις? δεν ειμαι και expert του ειδους..
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 για οπτικο ελεγχο βγαζω την ψυκτρα η οχι? πως το εννοεις? δεν ειμαι και expert του ειδους.. Νομίζω πως αρχικά δε χρειάζεται να βγάλεις την ψύκτρα, απλά κοίτα από το πλάι για φουσκωμένους/σκασμένους πυκνωτές (όπως ο 3ος δεξιά της παρακάτω εικόνας)
cabdik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 την καρτα σου, μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο πισι?
MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 την καρτα σου, μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο πισι? δυστυχως οχι. απο δευτερα ισως που θα ερθει ενας φιλος μου. αλλα την εβαλα μεσω HDMI στην τηλεοραση μου τα ιδια. της αλλαξα θυρα πανω στη μητρικη και παλι τα ιδια. λες να ειναι θεμα μητρικης? τι εχεις στο μυαλο σου?
cabdik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μαλλον η καρτα εχει θεμα, αλλα μονο αν την δοκιμασεις σε αλλο πισι, θα το σιγουρεψεις..!! αν μπορεις, ανεβασε καμια φωτο με το προβλημα..!
MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μαλλον η καρτα εχει θεμα, αλλα μονο αν την δοκιμασεις σε αλλο πισι, θα το σιγουρεψεις..!! αν μπορεις, ανεβασε καμια φωτο με το προβλημα..! παω για καινουρια αναγκαστικα δηλαδη ε? :/ καμμια καλη μεχρι 70 ευρω υπαρχει περιπτωση να βρω η καινουρια την 7770 με 130ευρω και να ησυχασω λετε??
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σιγουρέψου πρώτα για αυτήν και βλέπεις για αγορά.
MiRo31285 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 οι πυκνωτες ειναι ενταξει. θα αλλαξω παστα την δευτερα που θα μου ερθει και θα δοκιμασω να δω. αλλη επιλογη υπαρχει μετα??(πριν την πεταξω εννοω..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα