poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 σωστο και αυτο αλλα αν δεν προσεχει ο αλλος τοτε δεν του φταιει κανεις.απο την αλλη η εγγυηση για αυτο ειναι.ξεερω δεν καλυπτει η εγγυηση bad flashing αλλα δεν χρειαζεται να το πει κανεις....
Liakos10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 εχω ακουσει οτι αν διακοπει το bios update μπορεις να σωσεις την mobo κανοντας την reset με jumberακια και τετοια. ισχυει;
Federacion Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείς να κάνεις cleas CMOS. Υπάρχει περίπτωση να σωθεί, αλλά δεν είναι σίγουρο. Πάντως ναι, υπάρχει κόσμος που έχει αχρηστεύσει mobo έτσι. Αλλα όσο ζείς μαθαίνεις!
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τα Jumpeer ειναι συνηθως για clear cmos οπως και η μπαταρια.αν ομως δεν γραφτει καλα το bios δεν νομιζω να σε βοηθησει αυτο αν και μερικα bios εχουν dual bios ενω καποια αλλα σε αφηνουν να bootareis απο το cd του mobo και ξαναπερνανε το bios αυτοματα.οποτε το επαναφερεις 1
takoulou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλημερα ... Πηρα μια νεα μνημη .... Αλλα νομιζω δεν μου την διαβασε ... Πως θα παω απο το BIOS να το κανω για να μου μα παρει την μνημη?? Ευχαριστω ...
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλημερα ... Πηρα μια νεα μνημη .... Αλλα νομιζω δεν μου την διαβασε ... Πως θα παω απο το BIOS να το κανω για να μου μα παρει την μνημη?? Ευχαριστω ... στο bios συνηθως δεν πειραζεις κατι για να δει την μνημη.η θα πρεπε να στην διαβασει απευθειας ή να σου βγαζε μυνημα οτι προσθεσες μνημη και οτι πατα accept Κτλ.οποτε ή δεν εχει κουμπώσει καλα,ειτε καποια ασυμβατοτητα,ειτε το μοντελο αυτο δεν δεχεται την μνημη που του εβαλες,πχ να πας να βαλεις 4gb module και να παιρνει μεχρι δυο.θεματα ταχυτητας λιγο δυσκολο γιατι συνηθως θα στην εριχνε σε ταχυτητα.οποτε κανε bios update αμα βρεις τυπικα και μετα δοκιμασε να βαλεις μονο αυτην την μνημη μονη της για να δεις τι γινεται.να δεις θεμα μνημης θεμα slot θεμα συνδυασμου των δυο μνημων ή οτι δεν την κουμπωσες καλα?
takoulou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλημερα... Εγω μπορω να κανω αναβαθμιση στο bios και αν γινεται; Και εχω motherboard asus P5KPL-CM 775..
Federacion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τσεκαρε ποιό update έχεις εδώ http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ αυτό που βλεπω είναι το 0702 Αν έχεις αυτό είσαι οκ.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλημερα... Εγω μπορω να κανω αναβαθμιση στο bios και αν γινεται; Και εχω motherboard asus P5KPL-CM 775.. μπορεις να κανεις ειτε Update απο usb stick και μεσα απο το bios ειτε κατεβαζεις την εφαρμογη για τα windows που κανεις update απο εκει μεσα.ειτε δινεις εσυ το Update ειτε θεωρητικα ψαχνει μονο του το προγραμμα και κατεβαζει το τελευταιο bios.μερικες φορες εχω δει να μην κατεβαζει καποιο beta Κτλ αν υπαρχει.πιο ευκολο ειναι απο usb stick και μεσα απο το bios.το γραφεις χυμα σε ενα stick και εισαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα