Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το παρακάμψεις,αλλά έλα μου'ντε που δεν θυμάμαι πως να σου πω,γιατί πέρασαν κάτι χρόνια που το έκανα.

Ο λόγος που μου έβγαζε εμένα αυτό το μήνυμα(μητρική Ρ5Κ) ήταν επειδή ο ανεμιστήρας της ψύχτρας του επεξεργαστή ήταν τρίπινος ενώ η υποδοχή της μητρικής τετράπινη.

Δημοσ.

ναι...μου βγαζει το μηνυμα cpu  fan error press f1... τι μπορω να κανω;

και γιατι αγνοεις ενα τετοιο μηνυμα;

εχεις τσεκαρει οτι ανεμιστηρας του cpu δουλευει κανονικα;

• Like 2
Δημοσ.

εχεις τσεκαρει οτι ανεμιστηρας του cpu δουλευει κανονικα;

Έχει απόλυτο δίκιο ο Χρηστάρας,πρώτα απ'όλα θα κοιτάξεις αυτό που σου είπε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα;; Από περιέργεια ρωτώ..

Δημοσ.

και ενα bios update ειτε χρειαζεται ειτε οχι δεν κανει ποτε κακο.

υπαρχει και ενα ρητο που έει κατι που δουλευει αν δεν υπαρχει σημαντικο λογος μην το πειραζεις γιατι μπορει να το χαλασεις 

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει και ενα ρητο που έει κατι που δουλευει αν δεν υπαρχει σημαντικο λογος μην το πειραζεις γιατι μπορει να το χαλασεις 

ναι το ξερω αλλα συνηθως στο bios update δεν το ακουω ποτε και ως τωρα ολα καλα μετα απο παρα πολλα bios updates,firmware updates.

Δημοσ.

και ενα bios update ειτε χρειαζεται ειτε οχι δεν κανει ποτε κακο.

Αν δεν είσαι σιγουρος όμως για αυτό που κάνεις, μπορει να αχρηστεύσεις την mobo.. Νομίζω οτί είναι η έσχατη λύση.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι σιγουρος όμως για αυτό που κάνεις, μπορει να αχρηστεύσεις την mobo.. Νομίζω οτί είναι η έσχατη λύση.

γενικοτερα οπως εχει γινει πλεον πρεπει να κανεις πολλη μεγαλα πατατια για να αχρηστευεις το Mobo.και λαθος bios Να πας να βαλεις συνηθως το σταματαει.συν οτι τα μισα προγραμματα τρεχουν και απο windows.προσωπικη αποψη παντα.δεν εχω αχρηστευσει ποτε mobo απο bios.μια φορα ειχα θεμα αλλα οκ το ξαναγραψα το ξαναπερασα και ολα οκ.απλα δεν εκανα restart γιατι μετα θα το χανα το mobo.bad sectors se δισκεττα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...