takoulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλημερα...εχω την motherboard asus P5KPL-CM... και θελω να κανω μια αναβαθμιση (update) στην bios του υπολογιστη μου.... γινεται; και απο που; ευχαριστω.. Παράθεση Πολλα
vaiosgtr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 γιατι θες να κάνεις update? εχει καποιο προβλημα ο υπολογιστής ?
takoulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ναι...μου βγαζει το μηνυμα cpu fan error press f1... τι μπορω να κανω;
pano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Να το παρακάμψεις,αλλά έλα μου'ντε που δεν θυμάμαι πως να σου πω,γιατί πέρασαν κάτι χρόνια που το έκανα. Ο λόγος που μου έβγαζε εμένα αυτό το μήνυμα(μητρική Ρ5Κ) ήταν επειδή ο ανεμιστήρας της ψύχτρας του επεξεργαστή ήταν τρίπινος ενώ η υποδοχή της μητρικής τετράπινη.
takoulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 πως μπορω να το κανω αυτο... παρακαμψει απο που;;;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ναι...μου βγαζει το μηνυμα cpu fan error press f1... τι μπορω να κανω; και γιατι αγνοεις ενα τετοιο μηνυμα; εχεις τσεκαρει οτι ανεμιστηρας του cpu δουλευει κανονικα; 2
pano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εχεις τσεκαρει οτι ανεμιστηρας του cpu δουλευει κανονικα; Έχει απόλυτο δίκιο ο Χρηστάρας,πρώτα απ'όλα θα κοιτάξεις αυτό που σου είπε.
takoulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ναι το εχω κοιταξει... δουλευει κανονικα ο ανεμιστηρας του cpu...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα;; Από περιέργεια ρωτώ..
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και ενα bios update ειτε χρειαζεται ειτε οχι δεν κανει ποτε κακο. 1
soteras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και ενα bios update ειτε χρειαζεται ειτε οχι δεν κανει ποτε κακο. υπαρχει και ενα ρητο που έει κατι που δουλευει αν δεν υπαρχει σημαντικο λογος μην το πειραζεις γιατι μπορει να το χαλασεις 1
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 υπαρχει και ενα ρητο που έει κατι που δουλευει αν δεν υπαρχει σημαντικο λογος μην το πειραζεις γιατι μπορει να το χαλασεις ναι το ξερω αλλα συνηθως στο bios update δεν το ακουω ποτε και ως τωρα ολα καλα μετα απο παρα πολλα bios updates,firmware updates.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και ενα bios update ειτε χρειαζεται ειτε οχι δεν κανει ποτε κακο. Αν δεν είσαι σιγουρος όμως για αυτό που κάνεις, μπορει να αχρηστεύσεις την mobo.. Νομίζω οτί είναι η έσχατη λύση.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν είσαι σιγουρος όμως για αυτό που κάνεις, μπορει να αχρηστεύσεις την mobo.. Νομίζω οτί είναι η έσχατη λύση. γενικοτερα οπως εχει γινει πλεον πρεπει να κανεις πολλη μεγαλα πατατια για να αχρηστευεις το Mobo.και λαθος bios Να πας να βαλεις συνηθως το σταματαει.συν οτι τα μισα προγραμματα τρεχουν και απο windows.προσωπικη αποψη παντα.δεν εχω αχρηστευσει ποτε mobo απο bios.μια φορα ειχα θεμα αλλα οκ το ξαναγραψα το ξαναπερασα και ολα οκ.απλα δεν εκανα restart γιατι μετα θα το χανα το mobo.bad sectors se δισκεττα.
vaiosgtr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ό,τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει - Μέρφι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα