techkid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 έχω ένα λαπτοπ i5 με 6GB RAM και onboard graphics card την Intel® HD Graphics 3000 και θέλω να αγοράσω ένα Video Editing Software που έχει σαν ελάχιστο απαιτούμενο την Intel® HD Graphics 4000. Λέτε να έχω σημαντικό πρόβλημα στο editing; Βασικά θέλω να φτιάνω μικρά βιντεάκια διάρκειας 5 λεπτών από video footage που μπορεί να φτάνει και την 1.5 ώρα αλλά το περισσότερο θα γίνεται delete γιατί δεν περιέχει ενδιαφέρουσες σκηνές.
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το πρόγραμμα αυτό ποιο είναι; Δεν έχει trial να το δοκιμάσεις αν δουλεύει; Αν θέλεις όμως κάτι τόσο απλό δοκίμασε πρώτα τη δωρεάν έκδοση του videopad (http://www.nchsoftware.com/videopad/), νομίζω θα σε καλύψει. Υπάρχει και το windows movie maker που το έχεις ήδη στον υπολογιστή (μάλλον). Το δοκίμασες;
techkid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά θέλει ξεχωριστή κάρτα
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ποιο πρόγραμμα όμως είναι δεν μας λες. Μυστικό είναι; Δες και το videopad, είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο και είναι πλήρες από πλευρά editing για έναν απλό χρήστη.
techkid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 το vega suite 12 της sony για να τρέξει όλο θέλει ξεχωριστή κάρτα, θα δω και αυτό που λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα