Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Με πηρε προσφατα ενας φιλος μου τηλεφωνο απο Νιου Τζερσει,Βγηκε ενα νουμερο στο σταθερο τηλεφωνο μου: 00 929 235 ΧΧΧΧ.Επειδη δεν εχω ξαναπαρει αλλη φορα τηλ.στο εξωτερικο, ο φιλος μου εκει ειναι φιλοξενουμενος,με ποιο τροπο εγω να τον παρω τηλ. τωρα; Αυτο το νουμερο που μου βγηκε μου φαινεται πως δεν ειναι σωστο για USA.και βλακεια μου που δεν τον ρωτησα.Τελος παντων,τι με συμβουλευετε να κανω; Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

πρέπει να έχει το +1 ως κωδικό χώρας, κατά τα άλλα ο αριθμός φαίνεται ΟΚ. Υπόψιν μπορεί να παίρνει μέσε voip υπηρεσίας ή το πιθανότερο από payphone. Εσύ μπορείς να πάρεις μια χρονοκαρτα του ΟΤΕ με 7ευρω και να επικοινωνήσεις για αρκετές ώρες. διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις κάποιο πακέτο από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην οποία ανήκεις που παρέχει επικοινωνία στις ΗΠΑ. Πριν από όλα όμως σιγουρέψου ότι ο αριθμός είναι έγκυρος και ότι μπορεί να μην είναι κατάλληλη ώρα για ένα τηλέφωνο αυτή την ώρα. Αν θες στείλε μου ένα pm...

Δημοσ.

Θα με παρει τηλ.αυτες τις μερες,οποτε θα τον ρωτησω σχετικα,δηλαδη,με ποιον τροπο να τον παιρνω και εγω,,,Πιστευω να λυθει το προβληματακι.Παροχο εχω την cosmote.θα ρωτησω και εκει σχετικα.σε ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...