TheRealAcid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το θέμα σταμάτησα να το παρακολουθώ, γιατί δεν προλάβαινα, αλλά ελπίζω, τελικά, να το παρέλαβαν το κινητό όσοι παράγγειλαν. Είμαι ένας από τους τυχερούς. Το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό, σε σημείο που ακόμα δεν πιστεύω ότι έκανε 129 €. Ευχαριστώ τον TS. 1
georsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έστειλα email μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του vodafone.gr για να μάθω τι γίνεται με την παραγγελία μου και ορίστε η απάντηση: "Παραλάβαμε το e-mail που μας αποστείλατε και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τις επόμενες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς αναφορικά με την παραγγελία που έχετε υποβάλει από το online κατάστημά μας." Στο fb μου είπαν άκυρο και θα κάνουν αντιπρόταση και στο cc φαίνεται θέλουν χρόνο να δουν τι γίνεται η παραγγελία το ιδιο και σε μενα εστειλαν μετα το ακυρο του fb
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Διότι και πολλά χρόνια πριν, όταν όλοι κοπροσκυλιάζαμε και παίρναμε μυσθούς των 2, 3 και παραπάνω χιλιαδών ευρώ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ κοιτάζαμε πως θα αρπάξουμε παραπάνω, πως θα κλέψουμε, πως θα κρύψουμε!! Περα απο ολα τα αλλα που δεν θα απαντησω εννοειται, εισαι προκλητικοτατος να τα γραφεις αυτα φιλε... εγω ξερω οτι το 2007 400 ευρω επαιρνα και ηξερα κοπελιες που δουλευαν 8ωρα στα τηλεφωνικα κεντρα της forthnet με 300 ευρω καθαρα... αντε γεια. Έστειλα email μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του vodafone.gr για να μάθω τι γίνεται με την παραγγελία μου και ορίστε η απάντηση: "Παραλάβαμε το e-mail που μας αποστείλατε και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τις επόμενες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς αναφορικά με την παραγγελία που έχετε υποβάλει από το online κατάστημά μας." Στο fb μου είπαν άκυρο και θα κάνουν αντιπρόταση και στο cc φαίνεται θέλουν χρόνο να δουν τι γίνεται η παραγγελία Πλεον και στο fb οταν απαντανε (τωρα που ξαναρωτησα) απλα 'ζητανε χρονο'.... ειπαμε ο Ελληνας οσο ζει ελπιζει (οτι θα πιασει το τζοκερ), να ενας λογος της σημερινης καταστασης... edit: @germanos βλεπω και το λουμια της κοτε αλλα και νοτε 2 με 349 (οχι καμια τρελη προσφορα). 2
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ο φιλος μια χαρα τα λεει παιδια.... οποιος θελει το lg να σκασει περιπου 250-300 και ναι ειναι προσφορα διοτι στο σκρουτζ εχει 360 το φθηνοτερο και το αμεσως επομενο εχει περιπου 100 πανω..... οποτε....... κριμα στα παιδια που δεν προλαβαν την προσφορα αλλα μην θελουνα να το παρουμ με τσαμπουκα 150 ευρω αν δεν τους κανει η τιμη να δουν αλλο κινητο η να παρουν στα 150 κουτα καποιο αλλο... φυσικα ξερουν τι θα παρουν με αυτα τα χρηματα.... εδω το sg2 το δινουν μεταχειρο 160-180 ευρω και το ειχαν 2 χρονια ε ας μην τρελαθουμε παιδια...... Γεια σου ρε Ελληνάρα μάγκα Γι' αυτό θα τρώμε μια ζωή σκατά γιατί είμαστε γύφτοι σαν λαός...βγαίνει μια προσφορά και αντί να σκεφτεί κάποιος να πάρει ένα κινητάκι για την πάρτη του ή για δώρο το πρώτο που σκέφτεται είναι πως θα πάρει 5-6 να τα πουλήσει την επόμενη μέρα στη διπλή τιμή Χρυσές δουλειές θα έκανες στην κατοχή 6
christs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ο φιλος μια χαρα τα λεει παιδια.... οποιος θελει το lg να σκασει περιπου 250-300 και ναι ειναι προσφορα διοτι στο σκρουτζ εχει 360 το φθηνοτερο και το αμεσως επομενο εχει περιπου 100 πανω..... οποτε....... κριμα στα παιδια που δεν προλαβαν την προσφορα αλλα μην θελουνα να το παρουμ με τσαμπουκα 150 ευρω αν δεν τους κανει η τιμη να δουν αλλο κινητο η να παρουν στα 150 κουτα καποιο αλλο... φυσικα ξερουν τι θα παρουν με αυτα τα χρηματα.... εδω το sg2 το δινουν μεταχειρο 160-180 ευρω και το ειχαν 2 χρονια ε ας μην τρελαθουμε παιδια...... Κατι τετοιοι τυποι σαν εσενα (και τον αλλον που εβαλε την αγγελια) , νοιαζονται μονο για το πως θα βγαλουν κανα φραγκακι, απο καποιον ατυχο συμφορουμιτη που ειτε δεν προλαβε, ειτε αδικως δεν παρελαβε. Δεν εχετε το στοιχειωδες iq να σκεφτειτε το ηθικο του πραγματος, και να το δωσετε οσο το πηρατε σε καποιο δικο σας (φιλικο/συγγενικο) ατομο. Oχι σε ξενο, για να νιωσεις κοροιδο, σε δικο σου. Ετσι εκανα εγω. Δεν κοιταξα να βγαλω κανα 150αρι. Αλλά ειπαμε, money rules. Χαιρομαι που διαφερουμε. 3
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το έγραψα και σε διπλανό φόρουμ. Απλά έχουν κάνει απανωτά λάθη, τα τμήματα δεν φαίνεται να έχουν καλή συνεννόηση μεταξύ τους και προσπαθούν να βρουν με ποιο τρόπο θα περάσει το όλο σκηνικό όσο τον δυνατό πιο ανώδυνα, γι αυτό και η καθυστέρηση. Ξέρουν ότι τα έχουν κάνει @@@. Από την αντίδραση τους θα φανεί: Θα πουν είμαστε η Vodafone και στα @@@@ και την επόμενη εβδομάδα θα ξεχαστεί το όλο σκηνικό ή θα προσπαθήσουν να φανούν αξιόπιστοι σε όσους το παρήγγειλαν και θα μας εξυπηρέτησουν? Δεν μιλάμε για λάθος τιμή ή απροσεξία κάποιου υπαλλήλου για να πω ότι έχουν δικιο (όπως έχουμε συνηθίσει έως τώρα).
NikosNx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα τη παραγγελία online το μεσημέρι, στο μικρό διάστημα που ήταν διαθέσιμο το Optimus G. Έστειλα στην Vodafone Greece στο facebook τον αριθμό παραγγελίας που πήρα, και μου είπαν επί λέξη: "Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά." Πάντως, εάν δεν μου δώσουν αντί αυτής της συσκευής, άλλη με αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά (2gb ram, quad core cpu, 13MP cam), που μάλλον δεν είναι άλλη από το Sony xperia z – οι άλλες είναι πιο νέας γενιάς – θα με έχουν εξαπατήσει δύο φορές.Και επειδή δεν παρέλαβα το προιόν που υποτίθεται παράγγειλα online με επιτυχία, αλλά και επειδή η Vodafone στο Facebook είπε ότι θα δοθεί συσκευή ιδίων δυνατοτήτων. Προφανώς δεν είμαι ο μόνος και η καθυστέρηση όλη αυτή χωρίς ενημέρωση επιβαρύνει τη κατάσταση.Ξέρει κανείς τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις γενικά;
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καταγγελία για παραπλάνηση στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη. 3
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καταγγελία για παραπλάνηση στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη. εμπρος στον αγωνααααααα! 1
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Μπα τώρα μία κολλάει μία ξεκολλάει, ότι νάναι
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γιατί αργούν τόσο να απαντήσουν στο θέμα αντιπρότασης?? Περιμένουν να το ξεχάσουμε ??? Ας γράψουμε εδώ να δούμε πόσοι δεν παραλάβαμε: 1 Εγώ (ο αδερφός μου ) με αριθμό παραγγελίας 11941**
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Μπα τώρα μία κολλάει μία ξεκολλάει, ότι νάναι Στειλε το επιτοπου Lg. Θα χασεις παραπανω χρονο με το να το στειλεις στην Βονταφον. 1
georsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εγω 1 και μια γνωστη κοπελα που της παραγγειλα στο ονομα της αλλη μια συσκευη.. 11941... 11944... ενα θρεντ καινουριο θελει να επιλεγουμε παραλαβη συσκευης ναι η οχι
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 +1 11940** Παίδες βάλτε συνεχόμενα νούμερα τώρα είμαστε στο : 4 Ο επόμενος που θα γράψει να βάλει 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις